Социалист: Странно е Станишева да има общо със сделката ЧЕЗ

Проблемите няма да се решат със спекулации, смята Атанас Костадинов
Обновена: 9 мар 2018 06:53 | 8 мар 2018 22:15, Красимир Ангелов
24
Социалист: Странно е Станишева да има общо със сделката ЧЕЗ
Снимка: Bulgaria ON AIR

Звучи ми много странно Моника Станишева да е свързана със сделката за ЧЕЗ, обяви Атанас Костадинов от БСП в "Денят ON AIR".

Коментарът му дойде по повод обвиненията между управляващи и опозиция, които заваляха заради появила се информация, че прессъобщенията на фирмата купувач "Инерком ЕООД" по повод сделката ЧЕЗ, били изпращани до медиите от съпругата на Сергей Станишев - Моника.

Още по темата
В съобщение до медиите по-късно през деня тя отрече твърденията на ГЕРБ и ги нарече "фалшива новина".

"Проблемите няма да бъдат решени с политически спекулации", отсече Костадинов. По думите му "кълбото около ЧЕЗ се разплита много сериозно", но не е очаквано скандалът да предизвика трусове и в Чехия.

"В последните 10 години държавата прави всичко възможно нормални стратегически инвеститори да бъдат изгонени оттук, с цел да поставяме на това място аватари, които зад себе си имат неизяснено финансиране, офшорни дружества", смята гостът на Bulgaria ON AIR.

Атанас Костадинов коментира и избора на Пламен Георгиев като шеф на антикорупционния орган, като той го нарече "предрешен". "Създаваме един малък Франкенщайн, който е натоварен със свръхправомощия и липса на всякакъв контрол от един колективен колегиален орган".

И допълни, че само председателят на тази нова комисия може да упражнява властта по начина, по който прецени.

Още вижте във видеото на телевизия Bulgaria ON AIR

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
6
 
! Отговори
sdf преди 6 години
Е то е странни, но резултатът е ясен - медиите "случайно" проявиха интерес към тази информация и днес се говори почти само за това в контекста ЧЕЗ, а не за реалните участници в далаверата. Че започнаха да треперят някои хора здраво и беше спешно да се измести фокуса рязко! Аз разбирам коментиращите, които хранят Станишев, жена му и БСП, но реакцията на обществото не трябва да е про/анти ГЕРБ или БСП, а в полза на нашите общи интереси.
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен оКтопод
18
1
 
6
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Интересно как никой не подозира, че зад Гинка стои EVN? Много искаха да купят ЧЕЗ, но нямаше как заради монополно положение. Но колко му е да го направят по втория начин?
17
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Големите сделки се правят обикнонено от управляващите в момента. Няма кой да се излъже.
16
5
 
11
 
! Отговори
Леда преди 6 години
Никак не е страйно, комуняките винаги са при големите пари
15
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
странно да, направо не е за вярване какво крадене падна последните 30 години. изредиха се всички, някой по няколко пъти. ограбиха каквото можаха и съсипаха държавата. демокрация... капитализъм... офшорки... който не е напуснал стяга багажа. последния да загаси лампата!
14
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ОСТАВКА! МАФИЯ!
13
6
 
20
 
! Отговори
видала преди 6 години
27 години само кражби и далавери и над два и половина напуснали страната.Управляващи-.повечето крадци , парламент от 240 човека вместо от сто.Една моя клиентка преди 15години ми каза:"Аз обичам природата България, но не обичам държавата България".Сегаи аз така мисля, не обичам тази държава, нейните политици и управляващи мислят недоб-рото на народа, аз плюя на политиците и управляващите ни,те са нагли и крадливи.
12
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** то е много странно и "обновената европейска" БСП да има нещо общо с Путин и Русия ама има и то много общо.
11
10
 
29
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 6 години
Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
10
10
 
25
 
! Отговори
Провалилата се БСП преди 6 години
Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!
9
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредната статия от която нищо не се разбира. А що се отнася до Гея нищо чудно да е вътре в играта.Защо да е странно?Те комунистите си крадат като конгоанци.
8
3
 
11
 
! Отговори
Бинго лотария преди 6 години
Новата игра на Националната лотарияПознай наводнението, избирате 1 община от 280 където ще има наводнение от язовири заради безстопанственост
7
17
 
26
 
! Отговори
Социаглист преди 6 години
Баси, тия червените така бълват лъжи и интриги че бойковите не смогват само да ги опровергават. Страшна напаст, като скакалци са.
6
11
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Новината не е фалшива но я кажете- ако знаехте че е истина вие щяхте ли да си признаете,гиди червени келешчета?
5
8
 
14
 
! Отговори
11 преди 6 години
Мдаааа, странно е и на метаданните в Word да ги наричат политически спекулации. Просто някой не е имал акъл да ги заличи или промени. Те не се виждат веднага - забравили са ги.
4
8
 
11
 
! Отговори
Опа преди 6 години
Да не стана ясно, че БСП, ДПС, ГЕРБ и Патриоти, са едно цяло общо нещо, което си купи ЧЕЗ с едни пари от корупция и рушвети.
3
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този комунисто-мутренски охтопод няма да миряса докато не удуши България.
2
19
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бойко и ГРОБ отдавна "упражняват" тактиката на крадеца който когато хванат започва да крещи с все сила "Дръжте крадеца".Това го правеха по-глупавите деца в началното училище.Не че на Боко му е еповече акъла от инфантилен четвъртокласник.
1
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стар бардак със нови ***, назначаат се шeфове и шевчета много вожд малко индианец защото рибата се вмирисва откъм главата, а рибешките глави от ГРОБ са винаги *** се въртят на ротационен принцип като винаги избират най-малко *** риба. Системата не работи тотално ако ще и 250 шефа да назначат на антикорупцията.