Радев отговори на Петков: Асоциациите му са далече от реалността

Дали правителството се справя с кризите ще го кажат хората, смята президентът
Обновена: 28 апр 2022 15:19 | 28 апр 2022 13:43, Красимир Ангелов
262
Радев отговори на Петков: Асоциациите му са далече от реалността
Президентът Румен Радев е на официално посещение в Испания. Снимка: БГНЕС

Асоциациите на Петков са абсолютно далече от реалността, заяви президентът Румен Радев в Мадрид, където от днес е на официална визита.

Запитан какъв е отговорът му, след като от "Продължаваме промяната" заявиха, че позицията му за Украйна е позорна и сравнението на премиера Кирил Петков, че по време на Априлското въстание никой не е помогнал на България, Радев каза: "Не искам тук в Испания да отговарям на злободневни български теми. Но такива асоциации са абсолютно далече от реалността".

Още по темата
Относно спрените газови доставки за България от страна на Русия и как правителството ще реши проблема, държавният глава посочи: "Това е ангажимент в полето на изпълнителната власт. Те трябва така да го решат, че цената за българския потребител и индустрия да бъде възможно най-ниска. Голямо предизвикателство ще е физическата доставка", заяви президентът.

По думите му, когато българското правителство постави цената на първо място, то тогава трябва да намери решение.

"Цинично е в енергийно най-бедната държава в ЕС с най-бедното население да кажеш, е, ще плащаме по-скъпо. Тези, които вземат решенията и могат да плащат по-скъпо, трябва да помислят за тези, които не могат да си позволят да плащат по-скъпо", каза Румен Радев.

Очаквам да чуя дебатите в парламента, заяви президентът относно изпращането на военна помощ за Украйна. Той посочи, че в момента сигурността във всичките ѝ измерения е поставена на изпитание.

"Дали правителството се справя с кризите ще го кажат хората. Хората, които все повече виждаме на улиците", посочи още държавният глава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


262
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
170
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вярно е- по време на Априлското въстание никой не е помогнал на въстаналите българи. Кое тук не е вярно?
169
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
другарю фигурант и господин грайндър, спрете да си мерите циничността! Българският нерод не го интересува кой от вас е по-циничен. И двамата не ставате за нищо. Съсипахте България! Това ли ви беше почтеността! Разберете- България загива, а вие си играете на циничност! ф!
168
2
 
5
 
! Отговори
Ура преди 2 години
Само Радев!!! Кирчо е народоотстъпник и предател!
167
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Петков-***! Оставка!!!
166
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Я, па Я Ти,па Ти.Пръви май.Ууу,Я,па Я.Девети септември.
165
0
 
2
 
! Отговори
А преди 2 години
Приятел, Те решават , какво правиш ти. Максимус
164
15
 
11
 
! Отговори
О,Шипка-радефф преди 2 години
радефф , ТИ ДА СЕ АСОЦИИРАШ С ПРЕЗИДЕНТ , Е НАЙ - ГОЛЕМИЯ ЦИНИЗЪМ ! КОЙ СЪЗДАДЕ НЕДОНОСЧЕТО П.П. ?
163
21
 
8
 
! Отговори
Време е! преди 2 години
Време е всички кремълски слуги (*** и комунделите на радев и нинова) да отиват на фронта в Украйна и да изразят най-накрая категоричната си подкрепа за джуджаско.
162
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом американоробите вият, значи нещата отиват към по-добро.
161
25
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Радев е предател на България. Той работи само за Русия. Още това лято ще го свалим.
160
14
 
12
 
! Отговори
Я, па Я преди 2 години
Днес видях истинското лице на т.н. български едър бизнес. Пръкнал се по руски образец и вещата ръка на Андрей Карлович Луканов, раздал милиарди с куфарчета, сакове и икономически индулгенции. Да не забравяме и мафиотската приватизация извършена от ново забогателите персони с помощта на полуидиота Виденов. Про-руската клика БКП, нароила се на множество партии и работеща за Русия от създаването си е все още на власт, вече 70 г. те успяха да откраднат и европейските пари. Това е истината за БГ.
159
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Време е за Възраждане и всички предатели на Народен съд!
158
27
 
9
 
! Отговори
Я, па Я преди 2 години
Радев е национален предател, баламосал доста българи и назначен от Решетников. Русия води война с БГ но не може да ни нападне с армия защото сме в НАТО, за това използва други тактики. Създава партии и купува политици, журналисти и социолози. Саботира превъоръжаването на армията ни. Шантаж не само с газа, заплахи и постоянен натиск на общественото мнение чрез хибридни атаки, фалшиви сайтове и фалшиви новини. Ние сме основна цел, заедно с Украйна и Балтийските страни и Полша. Русия ни атакува.
157
4
 
8
 
! Отговори
4epa преди 2 години
ГУЩЕРА СИ КЪСА ОПАШКАТА- БАЩИЦАТА НА ТОВА НЕДОНОС4Е Е ФИГУРАНТА !!!!!!!! ПЛЪХОВЕТЕ НАПУСКАТ ПОТЪВАЩИЯ КОРЪБ !!!!!!! И НА ТАКИВА ЩЕ ИМАШ ДОВЕРИЕ !!!!
156
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей нассрахте се от страх от едно злобно джудже.
155
27
 
17
 
! Отговори
Васил Левски преди 2 години
Бягай при господаря си в Кремъл, *** народен!
154
28
 
18
 
! Отговори
Леонардо Чико преди 2 години
Всички разбрахме че Радев сваля гащите пред Путин.
153
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен Пишеш:"Народен съд за Петков!" Предлагам първо за Радев. Радев вдигна юмрук, с парите на олигарсите ни докара "промяната". Радев назначи киро и кокоро, в нарушение на Конституцията. При радевите служебни правителства България беше обрана, а поради некадърно управление и кражби настана инфлация, скочиха цените на ток, горива, храни, лекарства, фалираха 30-40 % от бизнесите. Сега, за първи път Киро взе правилно решение, а путинофила радев го критикува? Ами ти, радев го избра и наложи!
152
7
 
11
 
! Отговори
ЦЪРВУЛ? преди 2 години
ИЛИ ПРОСТО ГОЛЯМ ЗАВИСТНИК И КОМПЕКСАР?
151
21
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Съветско *** цял живот плюскало на държавна ясла, тоест на мой гръб и подкрепяно от себеподобни биоотпадъци. така, че не чакайте скоро някакъв просперитет на България