Съботен бис

За да имаш Преслава, си трябва и бой, и още за Алисия, Ким и Камелия
45

Шеф Манчев получи критики за предаването си. Снимка: Нова тв

Виж други галерии »
Тъй като сме в навечерието на 8 март, няма как да не дадем предимство на дамите в седмичния ни обзор.

Започваме с Преслава, която за n-ти път стана певица на годината. След наградите тя влезе във фокус, след като стана ясно, че е изяла няколко шамара от бившето си гадже Георги Станоев-Бирмата, а последният яде пердах от бодигардовете на клуба, където Преси и колеги поливаха статуетките. Истината за мелето в Студентски град си остана непълна, но пък Преслава доказа, че е на принципа "бий ма, обичам та".

Тя призна в интервю през седмицата, че отново мачака чаршафите с Бирмата. "При нас има любов, но проблемът е друг – ние не се разбираме. Като куче и котка сме. Прочухме се с нашите раздели и събирания. Но е факт, че един ден можеш да ни видиш заедно, утре да сме във война, на третия ден – да сме лудо влюбени, на четвъртия – пак да има някаква драма", признава фолк звездата. Ние пък ще слухтим дали пак няма да си разменят шамари из дискотеките. От любов...

Май нова любов се задава и при Алисия, която наскоро скъса с шавливия вратар Николай Михайлов. Тяхната раздяла хвърли в делириум Николета Лозанова, която не пропуска възможност да жегне опонентката си. Плеймейтката засили кадър, на който е видно, че Алисия се целува с Теди Александрова. Снимката, която доказва, че във фолк средите поне няма расизъм, обаче бе затапена с друга - на нея се вижда как Ася слиза от известна марка черен джип, любим на биснесмени с не толкова бели якички.

Романтиката се допълва с кошница цветя пред возилото, което идва да покаже, че Алисия не е останала без мъжки ласки. Възможно е обаче да е отговор на злобните подмятания на Николета, която отдава по-голямо внимание на раздялата на Алисия и Ники, отколкото на собственото си семейно ложе. Със сигурност джипът не е на плейбоя от Стара Загора Петър Генчев, за когото се носи слух, че е успял да вкара в леглото певицата.

И докато сме на фолк вълна да не пропуснем Камелия. Преди години певицата не слизаше от медиите, след като се появи по време на концерт обвита единствено с българския флаг. И беше прието като огромен скандал. Сега позабравената откъм хитовете блондинка пробва същия номер навръх националния празник 3 март. Но този път ефектът беше минимален. Нищо, че и флагът, и силиконът бяха същите...

Ако си мислите, че американските плеймейтки са върха на сладоледа, Ким Кардашиян е на път да развенчае този мит. Ким, която е извадила на показ целия си живот по телевизията (е, срещу 100 млн. долара - б.а.), със сигурност се черви след разкритията на бившата си помощница. Камериерката открехна вратата на спалнята на Ким и нейния съпруг Кание и сподели, че звездата била много разхвърлян човек.

"Трябваше да сменяме спалното бельо всеки ден — държеше да спи само на бяло, а всяка сутрин чаршафите й бяха невероятно мръсни от тоновете грим и спирала. Тя никога не си ляга без грим, учудващо е, че няма акне", недоумява помощницата. И допълва, че мърлящината била нещо обикновено в спалнята и тоалетната.

Дали пък затова и Кание Уест е озаглавил новия си албум "Господи, помогни ми"?

Гаврата с Ким продължи и с нейната нова визия. След като влезе в отбора на перхидролките, риалити звездата веднага бе сравнена с Драко Малфой от "Хари Потър" и Леголас от "Властелинът на пръстените". Дано следващата визия не е свързана с орките...

Кончита Вурст ще вади дебютен албум, но и на нея/него не е лесно. Победителката от "Евровизия" призна, че като Кончита има всичко - да бъде бляскава и в светлините на прожекторите, да дава интервюта и да прави фотосесии. "И от другата страна е Том (истинското й име) – това срамежливо, скучно момче", откровена е Вурст.

От миналата седмица хит в тв ефира са готварските предавания и нямаше начин типично по български да не се стигне до скандал. В главен герой се превърна Шеф Петров, който жегна Иван Манчев и неговите "Кошмари в кухнята".

"Талантливите ни редакторки превърнаха "Кошмари в кухнята" в "Почисти си Мръсната Кухня", превръщайки Манчев в сърдит Мистър Пропър", написа в социалната мрежа Борис Петров. И осведоми публиката, че Манчев е много алчен за слава и за пари. И скромно допълва, че е на друго ниво и видял повече от колегата си.

Отговор на Манчев на махленското заяждане не последва, но май е време някой продуцент да даде ефир на Шеф Петров. Явно му липсва.

Завършваме със специален поздрав към Дичо, който през седмицата стана татко на момиче. С майката Карина са избрали малката да носи името Ариел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
0
 
! Отговори
С уважение! преди 9 години
До АнонименХората от тази тежка професия са гръбнака на туристическия бизнес.Уважение за такива кадри,които правят нещо за България въпреки проблемите в страната.
18
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тия нашите брънтий , изобщо не искам да ги коментирам, но със шефМанчев , съм напълно СЪГЛАСЕН!Точно за това --ВЕЧЕ НИЩО НЕ КОНСУМИРАМ В РЕСТОРАНТ ОСВЕН АЛКОХОЛ И ЗЕЛЕНА САЛАТА!ГНУС МЕ Е , КАТО ИМ ЗНАМ КУХНИТЕ И *** ИМ НАВИЦИ.
17
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На 5 чаршафите са изцапани с нещо
16
2
 
12
 
! Отговори
баба Гица преди 9 години
Не ме интересумат изброените безмозъчни ку.воляци.Но ме кефи авторът и чета всичко написано от него.Майстор е на анализите по принцип.Който е недоволен, да не чете.Както написах по-долу, да си спретне чек..ия и ще си оправи настроението.
15
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо четете като не ви интересува, бе, деби..ли?Ааааа, сещам се!За да си избиете някъде негативизма!По-ефективно ще е ако си спретнете по една че..кия, вместо тук да ръсите словесните си ***.
14
2
 
6
 
! Отговори
всеки със звездите с преди 9 години
е,щом ги влече.хора с техните милиони да не кажа милиарди да се лупат като диви селяни за някаква чалга певица.с тия кинти бих се пробвал на някоя принцеса а те на певачката в клуб чака рака...Балкански прелести
13
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Fen:)Da jivee chalgata! Inak shte puknem ot skuka!
12
3
 
14
 
! Отговори
някой преди 9 години
Прочетох 2 реда и се чудя как някой е писал толкова дълга статия,, там където не може нищо смислено да се напише.
11
2
 
17
 
! Отговори
66 преди 9 години
Стига сте ни занимавали с тези ***!Няма ли хубави и достойни за внимание жени или всички курвясаха!?
10
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
че кой ги извикал на бис тези ур.спии, особено чалгаджийките, та да кръстите статията си "съботен бис". ако не сте медиите да ни натрапвате тези ..рви те щяха да са изчезнали досега
9
1
 
7
 
! Отговори
Ив преди 9 години
Ей, с тия статии губите времето на хората бре! Човек да се чуди вече интернет медиите какво са - фейсбук със селфита или новинарски сайтове?
8
1
 
21
 
! Отговори
Аз преди 9 години
Ариел?!? Ариел?!?!?!? Ба.... му родителите...
7
3
 
1
 
! Отговори
... преди 9 години
oopaa
6
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ХеКакво "кърти"? *** и ли?
5
2
 
9
 
! Отговори
Хе преди 9 години
На сн. 5 *** отзад кърти...
4
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НА СНИМКА 2 ВИЖДАМ ДВЕ ОТ ТРЕТИЯТ ПОЛ. КАК СА СИ ПУСНАЛИ ПО ЕДИН ЕЗИК. БИЛИ СА МНОГО ГЛАДНИ.
3
3
 
14
 
! Отговори
новия хит преди 9 години
50 шамара в чалготеката
2
2
 
3
 
! Отговори
РБ преди 9 години
Тва са щуротии бе!Калпазанки!
1
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
дайте им по една лопата да ринат сняг