Свършиха промо билетите за Scorpions

Само за ден бяха изкупени 1000 пропуска
17 окт 2013 12:18, Александър Попов
9
Свършиха промо билетите за Scorpions
Снимка: Marc Theis

Само един ден след като бе обявен официално предстоящия концерт на Scorpions в София промоционалните билети са вече изчерпани. 1000 от най-запалените фенове на немската група вече се сдобиха с билет за шоуто им в Арена Армеец, съобщиха от Loud Concerts.

От днес до самия концерт цената на пропуските в различните категории ще бъде от 65 до 100 лева.

Немската рок група пристига в столицата на 16 декември, като изявата им ще бъде част от предстоящия Rock N' Roll Forever Tour.

"Работим усилено и върху документален филм за кариерата ни, в който ще включим и кадри от последното ни турне", заяви Клаус Майне. Oт 2010 г. насам групата изнася над 200 концерта в различни точки на света.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
валреал преди 10 години
Меринце,мен пьк ме валя и мрьзнах и на Скорпионс и на ДИО в Каварна,и на Меноар и на София рокс,ама сьм доволен и не мрьнкам защото сьм фен на тази музика,а между другото виж кадри от най големите фестивали в Европа и после ми се оплаквай от условия.А и между другото не знам Стинг как ти се вписва в картинката
8
1
 
2
 
! Отговори
Merry преди 10 години
Ами аз, като тъпачка се накефих на концертите на Стинг, Гънс и Бон Джоуви, които си излязоха на време, звука беше повече от приличен. Обувам си цървулите, а ти си гледай работата.
7
4
 
1
 
! Отговори
валреал преди 10 години
ами като сте тьпаци,какво да направим,умрели от студ,дьжд ги валял,нещастници,ами да дойдат да ви свирят в хола,така ли.СКОРПИОНС са легенди и от *** ви коментари си личи че изобщо не сте за тази музика,пуснете си пайнер на топло и сухо в кьщи и ще имате хубави спомени,цьрвули.
6
3
 
5
 
! Отговори
Merry преди 10 години
Напълно съм съгласна с 5. И между другото, нали предишният концерт им беше прощален, какво обикалят още? Тогава умрях от студ, наваля ме дъжд, те закъсняха с около час и половина и си тръгнах след петата песен. Имаха песни, които ми харесваха, но вече ги свързвам единствено с лош спомен.
5
3
 
6
 
! Отговори
kotarak преди 10 години
На последния концерт, който беше на някакво теренче зад БАН,кал,дъжд, и калпава уредба, така се изложиха, че вече ги спирам само като ги чуя по радиото. Не мога да уважавам група която сама себе си не уважава и са приели да свирят в такава обстановка. Че и едни скъпи билети почити като на AC/DC, а реално и по 5,00 лв. щяха да са има много за качеството на музиката.
4
4
 
1
 
! Отговори
SCI-Зомби преди 10 години
Приятели, този Октомври пирамидата тип Понци SCI празнува втория си рожден ден! Каним ви да станете част от SCI Reloaded - Birthday party. Кога? 26 Октомври 2013гКъде? Sofia Event Center, Paradise Centerбул. Черни връх 100, ет. 3, гр. СофияВход: 18:00чНачало: 20:00чБилет: 300лвГости изпълнители ще бъдат: * Графа* Мария Илиева* Десислава* Дичо* Васил ПетровГотови ли сте за презареждане? Добре дошли на SCI Reloaded!Билет закупете от своя онлайн офис.
3
12
 
4
 
! Отговори
реалиста преди 10 години
Тези сатанисти не искам да ги чувам, камоли да си купя билет за концерт
2
4
 
4
 
! Отговори
Грос преди 10 години
Демек разбирайте, понеже ще ви снимаме и ще ви включим в ДВДто, елате ни на концерта. Да, ама не. На последният концерт когато бяха в БГ, се изложиха пословично. Повече не искам да ми идват.
1
2
 
7
 
! Отговори
ШЕНКЕР ГРУП преди 10 години
абе свършили ама от НОВА ГОДИНА има едни билети за други ДЪРЖАВИ..........