Стивън Тайлър и кореецът Сай. Как ви звучи?

Рапърът иска да направи и кавър на Queen
18 окт 2013 15:48, Александър Попов
3
Стивън Тайлър и кореецът Сай. Как ви звучи?
Снимка: Reuters

Фронтменът на Aerosmith Стивън Тайлър е провокира почитателите на американската банда с дуетно парче с южнокорейския рапър Сай. До какви музикални висини достигат двамата популярни изпълнители ще стане ясно с появата на новия албум на Сай.

"Когато бях в гимназията, плачех, слушайки хитовете на Aerosmith. Те бяха моите модели за подражание, а сега записах дует със Стивън Тайлър. Сбъднах една мечта, обичам живота си", умилява се кореецът в интервю за италианското списание Uomo Vogue.

Идеята за странната колаборация се родила, след като рапърът и рокаджията се запознали на фестивал в Сингапур през май. Засега името на песента остава в тайна.

Южнокорейският певец разкрива още, че се надява да запише и кавър версия на хит на Queen. Сай се е вдъхновил за проекта след среща с китариста на групата Брайън Мей. Пред него пък споделил, че Фреди Меркюри е неговият "учител".

"Талантът на Фреди е недостижим, но това, което съм като шоумен и всичко, което знам за сцената, съм научил от неговите видеоклипове", признава Сай.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
werti преди 10 години
Е, много е грозен тоя Стивън Тайлър, но за това пък е велик изпълнител на най-великата музика и ще го слушат поне още три поколения. Сай, обаче, никой няма да го знае след 3 години.
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сай е музикално изпражнение със вид на такова.
1
0
 
1
 
! Отговори
Deathstalker преди 10 години
Усилено се опитвам да си представя дядо Стивън да подскача на Gangnam Style... Еми не мога и туйто!!!