Тийнейджър простреля друг пред училище в София

Скандал между двамата e в основа на агресията
Обновена: 26 фев 2016 20:40 | 26 фев 2016 17:34, Веселина Йорданова
80
Тийнейджър простреля друг пред училище в София
Снимка: архив, БулФото

15-годишно момче е простреляно пред сградата на столично училище в кв. "Княжево", съобщи МВР.

Сигналът в полицията е бил получен в 15.40 часа.

Веднага към мястото са изпратени екипи на столичната полиция и Бърза помощ.

Пострадалият ученик е откаран в болница и настанен за лечение. Към момента няма опасност за живота му. Момчето е простреляно в областта на слабините.

Веднага стартирали оперативно-издирвателни действия за установяване на извършителя на престъплението. Минути по-късно в дома му е открит и задържан 16-годишен.

По първоначални данни причина за агресията бил скандал между двамата. Пистолетът, с който момчето е било простреляно, е боен.

Криминалисти продължават работата по случая. Продължава и огледът на място, както и установяването на всички обстоятелства около случая.

Заместник-министърът на образованието Диян Стаматов е на мястото на инцидента, за да разговоря с ръководството на училището и да предприеме действия за организиране на психологическа помощ на съучениците на момчето, съобщиха от МОН.

Родителите на пострадалия ученик са уведомени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още по темата: простреляно момче
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
1
 
! Отговори
До Неа 64 преди 8 години
Ако в САЩ някой насочи оръжие към полицай или обикновен гражданин, полицията веднага го застрелва, никой не се церемони. А тука хората ги пребиват и убиват, а полицията или я няма или яде и пие с бандитите. Ако някого в БГ го хванат съдебната система го оправдава, въпреки че има видео и снимки.
58
1
 
0
 
! Отговори
Неа до 61 преди 8 години
Ама трябва да ги застрелват ли ???? А когато се окаже невинен в нашата събедна система , та да го лежи . Браво , мисъл !
57
0
 
2
 
! Отговори
----- преди 8 години
Населението на Бг е под 6 милиона!Около 1,7 милиона пенсионери!От тези приблизително 4,3 милиона извадете жените и децата до 12год. възраст и ще получите около 1.8 милиона мъже на възраст от 13 до 65 год. да предположим, че 50% от тях са хора със психика без отклонения. Остават около 900 000 души с лабилна психика и агресивно поведение.САЩ - население 350 милиона без нелегалните емигранти. Огнестрелно оръжие може да получи почти всеки над 21 годишна възраст.
56
0
 
6
 
! Отговори
Корекция преди 8 години
Ние не стигаме американците а латиноаммериканците по престъпност, а както е тръгнало скоро и африканците. Почти бананова република сме - и премиера ни генерал и той е много се вписва.
55
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То вярно че в САЩ стават много престъпления, но населението на САЩ е 330 милиона което си е една трета от милиарда. А България с нейните 6-7(ако изобщо има толкова) е няколко квартала на Ню-Йорк. В България престъпленията са в пъти повече, разкриваемоста е в пъти по-малка, осъдени има само кокошкари. Ако в САЩ те гепят няма измъкване, дори убитите престъпници от полицията в акция са към 1500 на година, а тука да сте чули полицай да е застрелял някой бандит?
54
0
 
4
 
! Отговори
Един българин преди 8 години
До: последните коментиращиОтносно американците. Значи със съжаление трябва да кажа, че ги стигнахме американците, в отговор на въпроса който задаваше Тодор Колев. Но голямата ирония тук е, че ги стигнахме в лошотията, не в добрите неща.В САЩ има много добри примери от които можем да се възползваме и поучим. Но за огромно съжаление добрите неща се учат трудно. Ама много трудно, защото за тях се искат усилия.Най-лесно се учат лошите работи. Ако на българина се даде оръжие - ще се избием!
53
2
 
9
 
! Отговори
анонимна. преди 8 години
Стигнахме ги " хамериканците" та дори ги надминахме.Още малко и ще ги бием по всички параграфи.Само още малко- ще духат праха след нас.Я колко сме смели!!!!!!!
52
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тодор Колев питаше " Как ще ги стигнем хамериканците". Е, за съжаление ги стигнахме, малко след като си отиде.
51
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Румъния прати 1250 души на съд за корупция само за година"А в България КОГА??????????
50
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен: - "Сега са назначени с връзки някакви некадърници."Не сега, а изобщо от 9.IX.1994 се назначават само "наши хора". Както отдавна беше казал знаменитият Радой Ралин:Днес не ни трябват способни, а удобни!
49
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дано да го кастрират, и дано да е простреляло другото момче в топките...
48
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 47Назначихте си главен некадърник Борисов и той назначи купища калинки-некадърници.Друг въпрос е че и вие които го иззбрахте сте същите НЕКАДЪРНИЦИ.Така че НЕ ПИСКАЙТЕ и духайте таратора.
47
3
 
5
 
! Отговори
Антикравар преди 8 години
Кога ще ги стигнем, хамериканците... И задминем...кога... Е, достигнахме ги. За задминаването немайте грижи, въпрос на време
46
1
 
11
 
! Отговори
Браво Браво. преди 8 години
Това в Бг. не е престъпление, а професионално образование и кариерно развитие. Момчето явно тренира усилено и докато навърши 18 вече ще е готов за охранител. Всички така са започнали. На улицата, с бухалка и пистолет в ръка. После като натрупа стаж в мафията ще се вмъкне в някоя партия, ще стане политик, ще се кандидатира на избори, ще го избера за народен представител, като натрупа опит, ще се кандидатира за премиер......Всички искат да са като Вожда..
45
0
 
11
 
! Отговори
Ивайло Гаджев преди 8 години
Ивайло Гаджев е прострелял Даниел с боен пистолет пред съучениците му от 26-то СОУ. Той се целел в слабините на Даниел, куршумът е попаднал с 5 см по-нагоре, пикочния мехур.Каква злоба ! Полицай Гаджев, кво правим сега ?
44
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Образованието трябва да ни учи, полицията да ни пази, здравеопазването да ни лекува, правосъдието да ни респектира и възмездява! ! Има ли някой от управляващете загрижен за хората, за бъдещето на децата ни??
43
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бе каква Америка - там навремето са събрани някакви престъпници, изгонени от Европа. И сме се сдобили с мутрашки простаци.Нали преди 2 дни някакви ***, охранители на друг ***, са били шофьор на околовръстнотоБа сди държават сме, дето хякакви пхедехерунгели ще ни бият.. Ми ако ги избия, педерастчетата? Мамките и педерастите - бащите им ще са щастливи ли?Могат ли да обяснят що са толкова прости?
42
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Откраднал е пистолета от баща си , който е военен. Сега ще съдят и бащата .... Па даже може и да го уволнят ...
41
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мисля, че плащаме на некадърници да работят за държавата.Сега са назначени с връзки някакви некадърници.
40
2
 
12
 
! Отговори
но комент преди 8 години
нали америка ни е светъл пример!