Роджър Рашийд призова: Австралия да застане зад Гришо

Горд съм с Димитров, добави треньорът на българина
5
Роджър Рашийд призова: Австралия да застане зад Гришо
Снимка: Reuters

Треньорът на Григор Димитров Роджър Рашийд призова цяла Австралия да подкрепи българина в оставащите дни на най-престижния тенис турнир "Уимбълдън".

Както е известно, нашето момче хвърли една от бомбите на турнира, след като елиминира по категоричен начин миналогодишния шампион Анди Мъри с 6:1, 7:6 (4), 6:2.

Австралийците пък разчитаха на тийнейджъра Ник Киргиос, който победи световния №1 Рафаел Надал. Вчера обаче Киргиос не издържа и загуби от канадския талант Милош Раонич в четири сета.

"Горд съм с Григор Димитров заради начина, по който той се справи с предизвикателствата пред себе си насред кралския дворец на тениса. Качествена продукция, млади човече", написа Рашийд на профила си в социалната мрежа Туитър.

"Страхотни усилия от страна на Ник Киргиос. Гледай само напред. Сега всички австралийци могат да подкрепят Григор Димитров до края на турнира", добави Рашийд, който е бивш треньор на Лейтън Хюит, Гаел Монфис и Жо-Вилфред Цонга.

Още тенис новини от Уимбълдън четете в Gol.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Честита грандиозна победа на Българина!!!
4
1
 
23
 
! Отговори
аожу преди 9 години
Брех, че ни е харно момчето, пу-пу!Жив и здрав! Все в същия дух!
3
1
 
21
 
! Отговори
коста преди 9 години
Браво ГРИШО.Корав БЪЛГАРИН.Мачкай наред!!!!!!!!!!!
2
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Важно е на корта кой те подкрепя, защото играчът усеща цялото настроение и симпатия на публиката, а не по телевизора. Освен това всичко зависи от Гришата и той си го знае, така че ще излезе максимално мобилизиран без съмнение. Маша напраи чудеса с него.
1
1
 
23
 
! Отговори
bez преди 9 години
Bravo!