КАТ бди през почивните дни и зове: Внимателно и търпеливо!

Ще следят за скорост, употреба на алкохоол и наркотици
5 сеп 2019 09:14,
17
КАТ бди през почивните дни и зове: Внимателно и търпеливо!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

През почивните дни ще проведем редица специализирани операции, насочени към скоростта, употребата на алкохол и наркотици. За набелязаните мерки за безопасност по пътищата обясни главният инспектор Илия Георгиев от "Пътна полиция".

"В очакваното време за пътуване и на прибирането, силите на "Пътна полиция" ще бъдат концентрирани по главните пътища и автомагистралите. Също така ще се извършват проверки по малките населени места", уточни главният инспектор, цитиран от "Фокус".

Ще се обърне внимание и на мотористите по пътя. Геортиев уточни, че за миналата година за същия период са установени 7600 нарушения по отношение на скоростта.

Той подчерта, че всички технически средства, с които "Пътна полиция" разполага към момента ще бъдат използвани.

"Както през днешния ден в следобедните часове, очаква се да е по-натоварен трафикът в сутрешните часове утре. В последния почивен ден очакваме натовареност от обяд до вечерта", каза гл. инспектор Георгиев и призова водачите внимателно да преценят времето за пътуване, да го съобразят със своите ангажименти и да проявят необходимото търпение и да се съобразяват, да спазват правилата за движение.

Във връзка с електрическите тротинетки, гл. инспектор Георгиев посочи, че този вид превозни средства са популярни през последните няколко години масово както в България, така Европа и цял свят.

"Усилията са да регламентираме тяхното движение. Към момента действащите правила за този тип прреозвни средства са както за всички участници в движението", посочи още той и призова всички любители на електрическите тротинентки да ползват предпани каски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
1
 
! Отговори
iceblast88 преди 4 години
Мисията на башибозук КАТ е да махне раята от пътеките за да може богопомазаните Ефендита от ОПГ ГРОБ да си джиткат напред назад, да газят баби по пешеходните пътеки и тн., а за да се покаже колко Машала са Ефендитата от ГРОБ трябва да се направи и така, че чуждестранните Ефендита да няма местна рая да им се пречка по коларските пътеки на Свинтезила и Баш Бай Тиквондур! Да им се покаже, че за шепа жълтици могат да идват на лов за местната рая и да си я газят и правят каквото си сакат!
10
1
 
1
 
! Отговори
iceblast88 преди 4 години
КАТ регистрирали 1074 нарушения на чужденци само в Русенски район, обаче от тях платени са нула!! Една голяма кръгла, празна като на Баш Бай Тиквондур Топ Серсемин Олифрендур Паша Ефенди простата тиква!!! Толкова за ефекта от КАТ по пътищата! КАТ = башибозук!!! ТОй е за да тероризира месната рая дали е с аптечка и пожарогасител и да я държи вън от коларските пътеки докато чуждите Ефендита си джиткат с 200 по пътеките, а месните Берлибей от ГРОБ и компания търчат след чуждите Ефендита!!!
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всеки път едни и същи 80 000 тръгват за Гърция. Другите които задръстват пътищата са новите Софиянци те пък си отиват по селата да напълнят багажниците с буркани. Аз съм най зле. Нито по бащина нито по майчина линия имам село. И двамата са Софиянци както и прадедите ми. Още като дете винаги съм завиждал на съучениците си които всяко лято си отиваха на село при баба и дядо. Аз оставах сам в София обикалях улиците влизах по магазините гонех кучетата и котките и така си убивах времето. Скука голям
8
0
 
3
 
! Отговори
КАТерица преди 4 години
Водачите да се съобразяват, че като видят слънчоглед, трябва да оставят пари за семки, за мнооого семки.
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Остана ли някой, който да го е страх от Ушев. Вадиш 20 лв. и всичко е точно.
6
4
 
0
 
! Отговори
до един по долу преди 4 години
Както казвам винаги, плащай холандските данъци в Бг и ще има за хубави пътища. В чужбина данъкът ми за автомобил от 70к.с. е 68? , в българия около 30-40лв- ами няма как да очакваш същото качество. Тук плащам 30% данъци върху 1600? =480?/месечно , а там масово върху минималната от 500лв.
5
8
 
1
 
! Отговори
до 4 преди 4 години
Защо на магистрала и извънградски път трябва да има ОСВЕТЛЕНИЕ, фарове нямаш ли на талигата си?!
4
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Отново ще глобяват за липсата на аптечка а през това време нарушителите ще минат метър.
3
0
 
9
 
! Отговори
Sofia преди 4 години
Как ще ме спрат с Матора ? аз дори нямам номера на него ?
2
0
 
9
 
! Отговори
За Вас от Нас преди 4 години
На КАТ и Пътища- подръжка да ги уведомя: вчера един немец ме кара по "1-во качествен" път Русе -Плевен ...и се смее от сърце.. Пита ме: как от 2001-ва година могат да се търпят такива криви пътища? Преди "Плевенските" баири където от ляво има плаж за събота, точно там пътя е на огромни вълни, по негово спомени от 2001ва година !?! Нашите само поставили знаци а в Германия за 2 седмици щяха да коригират цялата отсечка... Да не говорим, че на магистралата и по пътя НЯМА ОСВЕТЛЕНИЕ ????!!!!! Защо?
1
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще захлебват неподкупните. Винаги преди избори им дават възможност да скърпят семейния бюджет. Че то на една заплата кара ли се. Лов, риболов, три таралясника, жена, деца, почивки в Гърция, ипотека . Глад ей.