Министър върна лично изгубената книжка на шофьор

Документът най-вероятно е изгубен от КАТ София
10 ное 2020 10:19,
10
Министър върна лично изгубената книжка на шофьор
Снимка: БГНЕС

Мъж получи лично книжката си от министър Христо Терзийски, след като плати глоба от 300 лева за извършено нарушение, но не получи обратно свидетелството си за правоуправление.

Миналата седмица мъжът разказа как КАТ-Враца е изгубила книжката му. "На магистрала "Хемус" не видях знак за забрана на товарни МПС-та. Преди последния тунел служители на "Пътна полиция" ме глобиха и ми взеха книжката. Това е задължението им. След като си платих глобата и отидох да си взема книжката, се оказа, че я няма. Те са я изгубили", поясни тогава пред Нова тв Йордан Игнатов.

Още по темата


След случая последва спешна реакция на МВР. Потърпевшият разказа, че лично министър Терзийски му се обадил и го поканил с кабинета си. "Отидох и ми беше връчено постановление и книжката. Искам да поднеса извинения на КАТ Враца, защото тя не е била при тях. Книжката ми вероятно е изгубена от КАТ София", казва Йордан Игнатов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Изненада! преди 3 години
И като се вгледал внимателно-чисто нова книжка!
7
0
 
0
 
! Отговори
слдйф преди 3 години
И сега сигурно тая книжка в рамка ще я сложи и ще и се моли всеки ден - министърт лично му я е върнал. Егати досадата е да се видиш лично с тия чучела имащи се за кой знае какво. Аз бих отказал и не бих карал кола. Ако имаше нормална прокуратура - да ги дадеш на тях. Ама са като дупе и *** и се пазят един друг нищопшравещите от КАТ и останалите паразитни структури.
6
0
 
2
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
С думите: - Дръж, бе, чумпил смотан!
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
безсрамие!
4
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
а дали ако си мълчеше пред медиите - щеше лично министъра да му върне книжката?
3
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво. 200 човека заети с отнемането на една книжка, събирането на глобата и връщането на книжката. Как да не им вдигнеш заплатите с 30%?!?
2
4
 
12
 
! Отговори
АЛОУУ РЕДАКЦИЯТА преди 3 години
нямате ли други новини
1
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Седемдесет хилядна орда, занимаваща се с всевъзможни престъпления, струваща над два милиарда лева годишно, само преки разходи без да се броят щетите нанесени от престъпното им действие или бездействие, ревящи за пари и парцалки денонощно, не вършещи за пет пари работа и министер връщащ книжки. Това е милиционерска трагедия.