В началото на септември: Цените по морето наполовина

Намалението - със седмица по-рано заради кризата
31 авг 2021 15:41, Петя Славова
26
В началото на септември: Цените по морето наполовина
Снимка: БГНЕС

С наближаването на есента, цените по Черноморието падат. Хотелиерите по морето предлагат оферти с до 50% намаление за дългия уикенд около 6 септември", съобщава "Телеграф".

Така можете да прекарате празничните дни за Съединението в хотел четири звезди на Златни пясъци на база олинклузив при цена за нощувка от 48 лв. на човек. Доскоро туристите плащаха 100 лева за същите условия. Ако престоят ви е 14 дни, тогава от хотела ви дават бонус четири безплатни нощувки.

Още по темата

За да задържат туристите и след пика на сезона, на Слънчев бряг значително свалят цените. Почивката сега излиза наполовина по-евтина. Заради кризата тази година намаленията на цените започват една седмица по-рано от обичайното.

Една от най-атрактивните оферти е за 3-звезден хотел в курорта, където нощувката със закуска и вечеря излиза 35 лв. на човек. Цената може да бъде 28 лева, ако не желаете вечеря. Могат да се ползват безплатно и предлаганите екстри в хотела. Падат и цените в заведенията почти с 50 процента. С около 20 процента по-малко струват и кюфтетата в Слънчев бряг и вече на места се продават само по левче. Олинклузив в Созопол на брега на морето за дните около Съединението излиза 400 лева за семейство с дете до 13 години. В цената са включени 2 нощувки на база олинклузив, ползване на чадър и шезлонг на плажа, както и на басейни в хотела.

Не само по морето се очакват намаления. Такива се наблюдават и в другите ни курорти. Спа хотелите във Велинград са подготвили специална музикална програма за гостите си. Офертата е за 177 лева на ден за двойна стая. В цената са включени закуска и вечеря, както и забавления всяка вечер с известни изпълнители, като Крисия от детската Евровизия и много други.

Хотелът разполага с басейни с минерална вода, джакузи, сауни и всички екстри за релакс. Добри оферти има и от планинските курорти. В Банско нощувка плюс закуска излиза 25 лева вместо 50 лева. Туристите могат да се забавляват с риболов, лов, спускане по колоездачна пътека, кану-каяк, спортна алея и катерене.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
5
 
! Отговори
Ууууу преди 2 години
Ама разбира се, че ви вярвам. Вие и мутрите на морето никога не лъжат.
20
1
 
4
 
! Отговори
Обективен преди 2 години
Това е стая за двама за една седмица 1300 или 1700 лева.
19
5
 
8
 
! Отговори
Обективен преди 2 години
Никога повече няма да отида на българското море. Може да отида на Палма де Майорка за 1300 лева хотел 3 звезди, в който съм бил един път или за 1700 лева за съседния хотел 4 звезди, в който съм ходил 3 пъти. Там всичко е по вкуса ми и няма едно нещо,което да е от многото неща заради които няма да стъпя на българското море.
18
0
 
5
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 2 години
177 лв. за двойна стая на Велинград със закуска и вечеря и да ти пее Крисия. Не, благодаря.
17
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз нямам пари за катък "Веселина", а вие за море пишете.
16
0
 
2
 
! Отговори
Две за лев 2 за лев преди 2 години
и едно бакшиш! Кеф!
15
5
 
3
 
! Отговори
Нямаш левче за WC ?! преди 2 години
Скъпо ти е на морето.Ела с памперс, за най-евтино!
14
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Свестните хотели си гонят 100+ лева за апартамент. А останалите цени са като през силния сезон. Намаленията са изключение и то за под средно ниво.
13
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не, благодаря! Това си е абсолютна заблуда. Ще ти намалят с 20 лева нощувката за семейството и като седнете да вечеряте- 150 лв. сметка без алкохола.
12
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това с намалените цени е от 11 Ноември. Не от 01 Септември. Не се подлъгвайте
11
0
 
10
 
! Отговори
Анонимeн преди 2 години
Това изобщо не е вярно, ако намериш нощувка с храна / закуска и вечеря / под 200 лв. на вечер за двама в приличен хотел, значи си голям късметлия. Е да, за 22.09. има и по 30 лв., ако искаш да си с одеало на плажа.
10
0
 
6
 
! Отговори
От първа ръка преди 2 години
Цената на дюнера по морето пада от 50 лв на 25 лв. А дано ама...надали
9
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вчера се върнах от Созопол, цените са дебели порциите мизерни.24 лв чадър и шезлонзи. На Каваци е 30лв.
8
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма такова нещо с цените. Абсолютна лъжа. Точно на 6.09. съм бил за няколко дена и цените бяха същите като в сезона. Пускат номерата с намаленията както си ги правят и в магазините.Евтино ще е като приключи сезона, защото всичко е затворено хахаха. За всичко се лъже и реве в тази държава. Хубава страна, но я съсипахме....
7
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Таз година нашето море бе приемливо аз жена ми и детето оинклузи на созопол за 90лв а на детето понеже е на 8 г бе 50лв
6
3
 
7
 
! Отговори
Хахаха преди 2 години
Да, и 16 градуса температура на въздуха, няма дрънце и започват дъждовете. Супер море.
5
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази година спасявахме българския туризъм и какво се оказа и кой им е виновен за това, което видяхме. Чадърите и шезлонгите, смях с тези кърпи, които се мятаха, мръсотия, скъпотия, паркинги няма. А имаше и такива хора, които жестоко пострадаха от картинките за хотела и действителността. Оказа се, че българското Черноморие няма капацитета да поеме толкова туристи. Догодина живот и здраве, никога повече. Оправяйте се!
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
3, още са! Но за шезлонги 2 бр и чадър е 30 лева, а не 15. Е, тук там има и по 25.
3
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Глупости. Има леко намаление на нощувките. Иначе всичко си е както си беше. Защо лъжете?
2
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пари да ми дават, няма да отида на почивка на Мутроморието.