Оставиха в ареста мъж, отвлякъл жена в Свищов

Случаят с похитената жена е от 7 септември тази година
12 сеп 2016 13:14, Красимир Ангелов
2
Оставиха в ареста мъж, отвлякъл жена в Свищов
Снимка: Булфото, архив

Съдът във Велико Търново постанови мярка за неотклонение задържане под стража за 41-годишен мъж от Троян, отвлякъл млада жена в Свищов, съобщиха от прокуратурата в старата столица.

Митко М. е привлечен в качеството на обвиняем за това, че на 7 септември в Свищов отвлякъл жената, като деянието е извършено заедно с друг мъж на 44 години от село Горно трапе, общ. Троян.

Съдът прие доводите на прокуратурата, че са налице предпоставките за определяне на мярка за неотклонение задържане под стража. Доказателствата по делото сочат, че Митко е извършил престъплението, за което му е повдигнато обвинение. Деянието е с висока степен на обществена опасност и за него предвиденото в закона наказание е лишаване от свобода от седем до петнадесет години.

Освен това магистратите смятат, че е налице реална опасност обвиняемият да се укрие и да извърши друго престъпление. От събраните в хода на разследването доказателства са установени влошени отношения между двамата, като има и други случаи на посегателство върху пострадалата. Поради това съдът взе мярка за неотклонение задържане под стража.

Определението подлежи на обжалване пред по-горна инстанция. Съучастникът на мъжа също е привлечен като обвиняем от прокуратурата, като му е взета мярка за неотклонение парична гаранция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Веднага на Митко да му се заложи *** на търг! :)))))
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бугарски айдутин бе я! Сите бугараци са айвани га ово айдута.