Пийнала, подкарала джипа, потрошила 10 коли... после дръпнала няколко дръпки

21-годишната танцьорка беше пусната от съда под гаранция – 20 бона
19 апр 2018 14:00,
206
Пийнала, подкарала джипа, потрошила 10 коли... после дръпнала няколко дръпки
Габриела зад волана на джипа, който потроши 10 коли в Пловдив. Снимка: Facebook

Пловдивският районен съд освободи от ареста срещу парична гаранция от 20 000 лева младата жена, която блъсна 10 автомобила.

Съдия Теофана Спасова прецени, че няма опасност 21-годишната Габриела Медарова да се укрие, или да извърши друго престъпление и я освободи от най-тежката мярка "задържане под стража".

Парите трябва да се внесат в 10-дневен срок, след което Габриела ще бъде освободена от ареста.

Още по темата

В съдебната зала стана ясно, че вече е готова автооценъчната експертиза, от която е видно, че размерът на нанесените щети е за над 40 000 лева. Тя надвишава значително допустимата сума от 14 пъти минималната работна заплата у нас и затова се счита, че става дума за значителни имуществени щети, нанесени на автомобилите.

Габриела е извършила катастрофата след употребата на алкохол – 1,3 промила, а и на наркотици. Обяснението й защо се качила пияна зад волана било, че не й платили и нямала пари за такси. Пред магистратите тя обяви, че пушила марихуана след ПТП-то, за да се успокои.

Настоя, че не е бягала от местопроизшествието, а просто за 10 минути отишла до дома си, където бе закопчана от униформените.

Междувременно във Facebook приятелят й Пачо написа прочувствено писмо, с което й се обясни в любов: "Обичам те повече от всичко, а всичко останало ще се оправи въпреки всички и всичко".

"Моя любима! Всичкото ми! Най-най-", продължава с прочувствената изповед мъжа, който се занимава с продажбата на автомобили втора употреба.

На 15 април, около 6 сутринта, 20-годишната Габриела, която има две години стаж като шофьор, управлява джипа на приятеля си по пловдивската улица "Македония", губи управление върху автомобила и помита 10 паркирани коли.

За престъпленията, за които е обвинена танцьорката, се предвижда наказание от 1 до 3 години лишаване от свобода, както и глоби или пробация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
168
0
 
2
 
! Отговори
Рикиджия преди 5 години
Приятеля и е синче на собственик на таксиджийска фирма от Видин
167
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
хаиде сега вьзлюбеният да даде от своите по запазени коли на потерпевшите хора
166
3
 
3
 
! Отговори
До “Абе” преди 5 години
С труд положен на магистралата, но само ако е гримирана!!! ;)
165
4
 
5
 
! Отговори
Абе преди 5 години
Да плати сега на хората колите, ако трябва с труд положен на магистралата.
164
3
 
18
 
! Отговори
РВ преди 5 години
Карай бясно, на червено...направи за мене нещо откачено.....ииииии дуууммм ... ся рев, сополи, обеснения в любоф от бека. Абе идилия.
163
3
 
28
 
! Отговори
Зизи преди 5 години
Моя любима парцалюго, всичко ще се оправи . Ти пак ще бъдеш ***, въпреки всички и всичко. Пак ще си бясна чалгарка с татуировки и гнусен стайлинг. Скоро ще ти дам друго БМВ, стига да си достатъчно перверзна по селски.. и да напомпваш имиджа ни на турбо фолк двойка.Твоят любим *** с диагоналка и тесни варени дънчици.
162
4
 
10
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Абе Кико ти не разбра ли че тя от 15 годишна заработва.:))Тая се е напукала и напушила тръгнала е с колата и е заспала.Няма как да смелиш толкова коли .
161
4
 
19
 
! Отговори
Кико преди 5 години
Тази е егати смотаната кифла. Но родителите й са за разстрел. Тя е продукт на родители ***, които имат малко повече пари. Това момиче не е работило един ден в живота си и вече е завършен екскремент.
160
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато направиш беля си носиш последствията. Да си плати 40-те бона на хората и си научи урока.Всеки има право да изперка понякога, въпроса е дали си достатъчно зрял да си поемеш отговорността или действаш като кофлата, която обсъждаме.
159
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки нормален човек е имал пиянска история,но чак пък толкоз.Тая танцьорка бая сеокакала.Нека потанцува в затвора.
158
10
 
4
 
! Отговори
Юрист преди 5 години
Тая "майка" каква майка е .Аз бих си защитил детето каквото и да ми коства.Те е била трезва!! Приятелят и ,може би и той!!! Ако са поели вината са щели да отнесат една глоба от 100 лв за ПТП и застрахователите щяха да поемат всички щети!Нямаше да има арести и 20 бона гаранция.Нямаше да има съд и присъда.Сега същите тея двамата ще плащат ли плащат хем 20 бона гаранция ,хем щети за 40 к!!!С такива приятели и родители врагове не ти трябват!!!!
157
0
 
12
 
! Отговори
Ангел преди 5 години
Добре де .То е ясно че тая няма грам мозък но Приятеля и!!Търговец на коли .Знае за какво става въпрос.Защо не се покриха за някой друг ден да изтрезнеят и след това *** доказвай че била пияна и надрусана!!Ама че нелепа ситуация.Сега тея 40 бона ще трябва да ги извади от джоба защото гражданската не важи!!!
156
2
 
10
 
! Отговори
адвокат преди 5 години
Момичето въобще не е избягало от местопрестъплението , а се е прибрало вкъщи за 10 минути ! Готов съм да я защитя пред съда ,ако ми плати 10 000 лв. !
155
1
 
15
 
! Отговори
пази Боже преди 5 години
на 21 г. пък консумира алкохол ,наркотици ..... !
154
4
 
28
 
! Отговори
пФу преди 5 години
21 годишно деграде.Кълчоти се по чалготеки.
153
0
 
33
 
! Отговори
. преди 5 години
Ами да беше звъннала на ***, да я прибере или да ходи пеша. Пийнала си, обаче нямала пари за такси, а пари за пиене има! Доста плитка и е цялата история.Най-вероятно е ударила няколко, дръпнала от масура и е решила да се прибере, преди да и се е завъртяла съвсем главата и да си легне, преди да се е прибрала.
152
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Единственото нещо, което свети така по слески, са ти познанията по IT. IPто ми си е чисто немско, нямам нужда от специализиран софтуер. Е, има и други неща които крещят селянин от доста далеч, най-вече плиткоумните ти вулгарщини, ама те разбирам, все пак възпитанието ти е като това на ***. Незнам колко успели хора познаваш, но хората работещи в офис имат време за губене, особено в края на рилийс. Сега можеш спокойно да ходиш да напасеш кравите, малко смешно ратайче.
151
6
 
5
 
! Отговори
Възмутен преди 5 години
До Анонимен:"че съм успял човек в чужбина..."ами първо като си решил да се представяш "от чужбина" се научи да ползвашспециализиран софтуер, за да ти пристигат писанията от "чужбинско" IP. Че то иначе светиш така някакси така съвсем по "селски". Второ, смени малко изказа. Трето, не познавам нито един успял човек тук, пък какво остана назапад, да седи посред бял ден в средата на работната седмица и да опява колко "успял" бил... сестрати и тя много успяла, но татко и не ще да я види.
150
1
 
17
 
! Отговори
bokluci преди 5 години
Просташки драми.
149
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Идеалите ми са от онези на старата школа, но обичам да ядосвам бедните селяни с това, че съм успял човек в чужбина, защото селянина това най-много го дразни. Най-много го дразни факта, че някой може да се махне от беднотията и мизерията и да заживее като нормален човек. Веднага започва да се лее злоба от бедната му душица.