Полицията гръмна мъж с мачете в кампуса на университета на Колорадо

Той бил религиозен фанатик според местно издание
6 окт 2016 09:14, Елка Василева
8
Полицията гръмна мъж с мачете в кампуса на университета на Колорадо
Снимка: БТА

Мъж, размахващ мачете и заплашващ хора в кампуса на университета на щата Колорадо, беше фатално прострелян от полицията, предадоха световните агенции.

Скот Пайбъл, говорителят на полицията в университетския кампус в град Боулдър, каза, че полицаите са получили сигнал за мъж с мачете в пределите на кампуса и се отзовали на него.

Мъжът бил на паркинга на футболния стадион на кампуса, а после влязъл в сградата на спортния комплекс. Той не се подчинил на заповедта на полицаите да хвърли оръжието. Тогава полицаите стреляли по него и той починал от раните си.

Мелиса Зак, началничката на полицията на кампуса, не пожела да съобщи дали нападателят с мачетето е бил студент, дали е имал криминално минало или психиатрични проблеми.

Местният вестник "Боулдър камера" цитира източник, близък до разследването, според който, мъжът с мачетето е бил религиозен фанатик и е бил чут да казва, че търси грешници.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: КолорадомачетеСАЩ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сандокан мале, с двата ножа....миликаноооо, саандъци.
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересно работят в САЩ, не е като група "съграждани" да бият полицията защото ги разтървава от културната особеност "масов бой на сватба".
5
0
 
6
 
! Отговори
Ген полк Гадорян преди 7 години
Е тоя вече е наистина кришнар ;))
4
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе въоръжавайте ги с огнестрелно оръжие тия религиозни фанатици в САЩ, де! Организирайте ги, подкрепяйте ги финансово, обучавайте ги, за да могат и янките да кусат от собствената си попара. Стига аматьорщини и самосиндикализъм!
3
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"А у нас се задоволявамв със Свински опашки. Кога ще заговори мистър АК 47"- Никога. У нас по заръка на Брюксел ще ги каним в къщите си, и ще им раздаваме презервативи на входа. Не за друго, да не лепнат нещо ОТ жените ни.
2
1
 
6
 
! Отговори
Йосиф преди 7 години
Има фанатик има проблем, няма фанатик няма проблем
1
1
 
6
 
! Отговори
1 преди 7 години
Този религиозен фанатик от коя религия ли е бил ?