Руснаците – тръмполюбци! Клинтън = съветски апаратчик

Братушките се надяват САЩ най-накрая да ги оставят на мира
18 окт 2016 09:22,
32
Руснаците – тръмполюбци! Клинтън = съветски апаратчик
Снимка: Reuters

Под заглавие "Интерес към непредсказуемостта" руският вестник "Ведомости" помества данни от анкети, според които на хората в Русия никак не им е безразлично кой ще е следващият президент на САЩ.

Симпатиите им са на страната на републиканския кандидат. По данни на фонда "Обществено мнение" през май Доналд Тръмп е правел положително впечатление на 22 процента от жителите на Русия, а през октомври вече на 38%.

През това време делът на руските граждани - привърженици на Хилари Клинтън, е останал същият - 8 на сто, обаче нейният антирейтинг се е качил от 45 на 61%, пише вестникът, цитирано от Би Би Си.

Сегашните президентски избори в САЩ вероятно са най-значимата за руското население кампания от постсъветския период - и защото е твърде ярка, и заради ролята на Русия в нейния дневен ред, отбелязва политологът Евгений Минченко.

При това и двамата ключови кандидати са типажи, добре познати в Русия, казва той, като сравнява Тръмп с "най-новите руснаци" - самозабравили се бизнесмени, а Клинтън - със "съветски партиен апаратчик".

В друг материал на същата тема "Ведомости" посочва, че Доналд Тръмп е по-популярен от Хилари Клинтън само в Русия. Това показва глобално допитване на Галъп за отношението към предизборната надпревара в САЩ.

Мнозина предпочитат Тръмп, защото се надяват, че ако той поеме властта, ще се залови с вътрешни въпроси и САЩ най-накрая ще оставят на мира Русия, коментира аналитикът Алексей Макаркин.

"А по-напредналите тръмполюбци се надяват той също така да развали колкото може повече тези вътрешни работи, САЩ да се затворят в себе си и да затънат в собствените си проблеми. Те виждат в Тръмп един вид американски Горбачов, способен дори да разруши страната", добавя руският експерт, цитиран от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом в Русия не харесват Хилъри значи тя е правилният кандидат!!!
28
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Демократите са плащали на хора, включително бездомници и психично болни за да пребиват хора чакащи за митинг на Тръмп Хилари знае за това, но са се опитвали да прикрият следите си. Вижте в ютуб /watch?v=5IuJGHuIkzY
27
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До StrikerСтрайкър, ще те страйкна по дебелото...
26
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Руснаците тръмполюбци!...vurtiat go, sucat go...do Russia opirat...Zlatko..., napisi dva reda za maorite тръмполюбци! ...ili za zulusite kiLLarifili...:))
25
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До demographГола вода си! Само като си помисля, че за този сюр-гюн ще ти дадат дневната дажба и ще оцелееш до утре, яд голям ме хваща! Ушанките с *** живеят в землянки, гладни жулят самогон...Примитивно! Руснаците са всред най-образованите и четящи хора. Имат преизобилие от годни хора, с висок интелект и духовност. А в този сайт пишуват разни ***, които нито са ходили никога там, нито даже са чели нещо, ама повтарят едни и същи мантри. Започнаха да се гаврят и с православието!
24
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ужасА още по-тъжно е когато си неграмотен невежа, който никога не е бил в тази страна, не познава нито бита, нито културата на тези хора, всичко което знае за русия са клипчета в нета, но коментира със самочувствие. УЖАС е неграмотноста и неуважението което лъха.
23
13
 
6
 
! Отговори
ужас преди 7 години
Нещастниците руснаци, все гледат към чуждото и се покланят на родното. Ние бяхме 45 г. комунизъм и още сме в преустройство, а те завалийките- 70 г. съветска власт и още толкова преустройство. ТЪЖНО Е ДА СИ РУСНАК. БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ, БЕЗ КУЛТУРА, БЕЗ ИНТЕЛЕКТ. ОТВСЯКЪДЕ ГОНЕН, ОТВСЯКЪДЕ НЕПРИЕТ, С ТЪЖНО МИНАЛО И БЕЗНАДЕЖДНО НАСТОЯЩЕ.
22
14
 
6
 
! Отговори
Striker преди 7 години
Нито Клинтун, нито Тръмп са най-подходящите фигури. Но не познавам нормален човек, който да подкрепя тоя селчо Тръмп. Все пак целта е да се продължи правилният курс, поето от Обама, като поне според мен, се добави и доза бой по мужикистанския *** в Сирия и Крим.
21
5
 
7
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Защо се занимавате с проблемите на по умните и успели от нас във всяко отношение ?
20
4
 
10
 
! Отговори
42 преди 7 години
А българите сме най-страшното- чуждопоклонници...
19
12
 
16
 
! Отговори
шанс за промяна преди 7 години
Ако американците изберат Доналд Тръмп, ще имат шанс за промяна. Ако изберат Клинтън, тя ще продължи тотално провалилата се разбойническа политика на Обамата.
18
15
 
8
 
! Отговори
Успокояваща вест преди 7 години
Жужето е безсмъртно и може да си фърга бомби колкото си иска, даже и да му ги гръмнат в главата, пак нищо няма да му стане!
17
10
 
24
 
! Отговори
факти преди 7 години
И да ми слагате минуси. ТОва са фактите- оборете ги ако можете мижитирчици :)Хилари е престъпник, който трябва да влезе в затвора!
16
6
 
19
 
! Отговори
факти3 преди 7 години
10. Хилари Клинтън изпораща и получава класифицирана информация на нейния домашен, незащитен имейл сървър 11. Хилари Клинтън заедно с ръководството на Демократичния Национален Съвет (DNC) накланят везните в нейна полза при предварителните избори (горкия Бърни Сандърс)12. Хилари Клинтън получава много дарения от Wall Street + Е дала множество речи за тях на цени от над 200 000$ - Линк към текстовете им13. Хилари Клинтън е взела над $100 млн. от Саудитски принцове през нейната фондацияПрочети още на: dnes.bg/usa/2016/10/17/izboryt-v-sasht-mejdu-pylen-***-i-edna-lyjki
15
8
 
19
 
! Отговори
факти2 преди 7 години
6. Хилари Клинтън използва властта си като ДЪржавен Секретар, за да фасилитира сделка за уранова мина в Узбекистан, която докара 30 $ млн. на нейната фондация, а сега РУското правителство притежава мините, като използват урановата руда за да ъпдейтнат ядрения си арсенал. 7. Хилари Клинтън задвижи вкарването на оръжия през Бенгази, за да въоръжи "умерените" бунтовници в Сирия. 8. Хилари Клинтън отказа на Посланика на САЩ в СИрия желаната защита (военен персонал), след което той умира при терористична атака на посолството .9. Хилари Клинтън създава в своя дом собствена мейл система,
14
9
 
19
 
! Отговори
факти1 преди 7 години
1. Хилари Клинтън гласува за войните на Буш (Ирак и Афганистан) - и двете пълен провал, довели до дестабилизацията на един регион 2ро десетилетие близо вече2. Хилари Клинтън гласува за Wall Street бейлаута 3. Хилари Клинтън започна войната в Либия и се хвалеше как е убила техния президент 0- резултатите виждаме днес - Либия е в гражданска война, бежанци, т.н. 4. Хилари Клинтън започна войната в Йемен с неправомерни дрон атаки... които пък убиват американски тийнейджър 5. Хилари Клинтън започна войната в Сирия и я дестабилизира до такава степен, че доведе до глобална хуманитарна
13
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Медиите пазят за последен удар новината че Тръмп яде малки деца на закуска
12
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
АНОНИМНИТЕ ИЗВАДИХА НА БЯЛ СВЯТ ШОКИРАЩИ ДАННИ ЗА СЕМЕЙСТВО КЛИНТЪН. ПОД ЗАГЛАВИЕ -*ТОТОТО НА КЛИНТЪНОВИ-СМЪРТ* ТАМ СА ОПИСАНИ 45 СЛУЧАЯ НА МИСТЕРИОЗНА СМЪРТ НА ХОРА БЛЛИ В РАЗЛИЧНИ ПЕРИОДИ БЛИЗО ДО КЛИНТЪНОВИ. МНОГО ИНТЕРЕСЕН Е СЛУЧАЯ НА ЛИЧНИЯ ГОТВАЧ НА СЕМЕЙСТВО КЛИНТЪН ,КОХЙТО ТВЪРДЯЛ,ЧЕ ХЛИЪРИ НЕ Е ЧОВЕК А ВЛЕЧУГОПОДОБНО.СЪЩИЯ НАМИРА СМЪРТА СИ ДОКАТО ТЕРНИРА ВЪВ ФИТНЕСА,ДЕТО УЖ СПОРЕД РАЗСЛЕДВАЩИТЕ ЩАНГАТА ГО (ЗАТИСНАЛА) И ТОЙ УМРЯЛ..НАПИШЕТЕ В ТЪРСАЧКАТА СМЪРТ -ТОТОТО НА КЛИНТЪН И ЧЕТЕТЕ
11
11
 
7
 
! Отговори
жеко преди 7 години
може ли сериозен кандидат за президент в сащ да говори че иска да спре мексиканците да не влизат в сащ при положение че латиносите са поне 30% и на много от тях семействата са им още в зад граница, може ли после да каже на *** да гласуват за него с думите "какво има да губите" и накрая записа в който говори за жените, който бил направен преди 15 години и още някой да го пази, това му изгуби гласовете на жените и на най големите социални групи латиносите и ***
10
3
 
6
 
! Отговори
САВЕЦКА USA преди 7 години
БИБЛЕИСКАЯ КАРТИНА !ХИЛАРКА У ИНВАЛИДНАЯ КОЛИЧКА ПАСЕ КРАВИ *** !А ТРУМПО ОФЧАРА ЦАЧКИ МУ МИЯТ КАРАКАТА УУ ЛИГЕН С МИНЕРАЛНАЯ ВОДА БАНКЯ !