Тръмп остава продуцент на "Звездни стажанти"

Следващият сезон на шоуто започва на 2 януари
4
Тръмп остава продуцент на "Звездни стажанти"
Снимка: БТА

Избраният за президент на САЩ Доналд Тръмп ще остане изпълнителен продуцент на предаването "Звездни стажанти" по телевизия NBC, предаде ДПА.

Името на Тръмп в заключителните надписи ще следва това на създателя на тв формата Марк Бърнет и ще бъде преди името на Арнолд Шварценегер, който е водещ и изпълнителен продуцент, информира сп. "Върайъти".

Петнайсетият сезон на програмата ще започне на 2 януари - само 18 дни преди Тръмп да встъпи в длъжност.

Заплащането, което Тръмп получава за всеки епизод, остава неизвестно, но вероятно е  петцифрена сума, посочва списанието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: шоуДоналд Тръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Алекс преди 7 години
Хаха, патока Доналд май наистина гледа на президентстването като на странично занимание. :)
3
0
 
1
 
! Отговори
не зает преди 7 години
hristiqni/lyubopitno-sp-804382584/202-2011-02-12-10-41-50
2
0
 
3
 
! Отговори
2 преди 7 години
Другия комунист от 1968 поколение Ивайло Дичев пък говори за т нар ботове ,но и той не си дава сметка колко е трагичен .Извода му е че роботи избрали Тръмп и всичко в САЩ било измама.Целта е очевидно свободата на словото.Тоест тя е удобна за 1968 ,когато омаскариха Европа и Америк аи взеха света,но днес свободата не се контролира от тях в медийното пространство.Щото Ню Йорк Таймс вече не е монопиост.Има и свободни хора. А 1968 бяха и си остават китайски маоисти - комунисти .
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гледам ,майче най -потърпевши от избора на Доналд са медиите в БГ ,особено БНТ.Там не им е минало хич и продължават да канят експерти на пост комунизма,Павлов,Дичев.Та тези другари ,които на младини бяха същите манипулатори на общ.мнение отстояват ,че или системата в САЩ била лоша или била измамена да гласува за Доналд.200 г система на избор във федерална държава -съюз от държави била некачествена според Павлов.В ЕС е по -хубаващото не знаем изобщо за какво гласуваме и кой избира Юнкер и Могер