Пентагонът смята, че Русия ще нападне Украйна под фалшив флаг

Руснаците искат да изфабрикуват претекст за инвазия
4 фев 2022 07:23, Нели Христова
167
Пентагонът смята, че Русия ще нападне Украйна под фалшив флаг
Снимка: БГНЕС

В четвъртък Пентагона заяви, че разполага с доказателства за план на Москва да заснеме фалшиво украинско нападение срещу руснаци, за да оправдае истинско нападение срещу бившата съветска република.

"Разполагаме с информация, че руснаците вероятно ще искат да изфабрикуват претекст за инвазия", заяви говорителят на Пентагона Джон Кърби.

"Смятаме, че Русия би създала много нагледен пропаганден видеоклип, който би включвал трупове и актьори, които биха изобразявали опечалени и изображения на разрушени места", за да оправдае нахлуването в Украйна, каза той пред репортери.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
0
 
0
 
! Отговори
Мухаха преди 2 години
Вярно е ...... По Блумберг вече го съобщиха .
120
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Истината е съвсем друга - руснаците ще размахват черни знамена с черепи и кокали, ще играят пиратски танци, за да уплашат иначе храбрите войни на Незалежная!
119
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Г-ца/г-жа Нелка участва всекидневно във войната с Русия! Отвратително!
118
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Новата стратегия на Русия е, че не цени човешките животи и това и дава предимството да заплашва с ядрена война. Разчитайки че по-хуманното западно общество ще отстъпи. Което нарежда Русия в редицата на терористите, с бомби на кръста! Русама Бил Гладен?
117
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Путин е способен на това. За него и олигарсите му, първа цел е възстанвяване на СССР-то. Не осъзнават че то е обречено по икономическите закони. По математическите, ако щете. И СР-то винаги ще ги следва!
116
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Модерна Русия се превърна в Терористична Русия!
115
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
6 години украинските фашисти тероризират мирното население на Украйна, крайно време е някой да ги спре.
114
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И ,ама много им се иска някой да напада....само далеч от тяхните граници да е.
113
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нападението е добра отбрана, понякога.
112
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Напротив, фалшивото видео ще бъде инсценировка как уж руски части влизат в Киев. В резултат на това Нато ще вземе да се хване на въдицата и да гръмне, в резултат на което пък Русия ще тресне една ядрена бомба на Лондон и още една на главата на Столтенберг, преди последният да е успял да се премести в бункера на някоя банка.
111
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 116. Твоята специална комисия явно не е била в казармата. Както виждам, и ти не си бил. Как ще оцелееш при атака със зарин по бермуди, тениска с къс ръкав и противопрахова маска бе, приятелю? Нали точно така бяха екипирани спасителите? Точно затова някой има нужда от неграм0тен електорат.
110
0
 
12
 
! Отговори
Хахахахахахаха преди 2 години
Под флага на Зимбабве или Занзибар, допълват анонимни източници от Пентагона. Все още обаче не е ясно личния шивач на Путин кое знаме ще ушие.
109
2
 
3
 
! Отговори
Хубаво ама... преди 2 години
Тооо... хубаво под фалшив флаг,ама помнят ли,че имаше котел за укроси при Котелниково? Ами сега ако им се случи казан при Казаново и изтъпанят бандеровците по телевизиите?
108
2
 
21
 
! Отговори
шопендар преди 2 години
холивуд вече са измислили няколко сценария,сега подготвят декорите в няколко варианта,рамбо разрушава москва,рамбо евакуира останалите живи в киев,рамбо търси в руините на вашингтон входа на бомбоубежището за да се скрие от радиацията.на битака в лос анжелис наши братоци продават китайски гайгерови броячи,и противогази произведени в зебра курило
107
1
 
26
 
! Отговори
АХА преди 2 години
Те и за Ирак имаха доказтелства!!!Ама после тц химически оръжия!!!
106
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Държавен преврат в Иран.През август 1953 г. в Иран е проведена съвместна англо-американска (MI6 и ЦРУ) операция с кодово име Аякс.Целта на операцията е свалянето на премиера Мохамед Мосадик. Операцията е ръководена от Кермит Рузвелт, който впоследствие тайно е награден с медал и обявен за герой, след като доказал, че ЦРУ е в състояние да организира и осъществява държавни преврати. Опитът му впоследствие влиза в употреба.С тази операция ЦРУ влиза в нов курс.
105
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Боби "Русия като Член на СС на ООН поиска нейни експерти да проучат въпросните доказателства... Как мислите какво става с този казус? Все още руснаците не са получили достъп" Дай си източника на информацията за това твърдение.
104
2
 
12
 
! Отговори
Арест за БАЙДЪН преди 2 години
НАркоманите от САЩ ползват специално наркотизирнаи служители в администрацията на САЩ вкл вПентагона. Прилага се набеждаваща стратегия подобна е отработвана десетки години чрез КНДР..Сега вместо да набеждават големия приятел на САЩ в КНДР се втурнаха да набеждават МОСКВА..Дават се укзания на американски англииски на подставени на власт в Москва и те ДРЪНКАТ СТАРИ ОРЪЖИЯ ПРЕД КАМЕРИ.. ДАЖЕ Сториха стари кораби в Ленинград на парад..ЦЕлта е МОСКВА ДА БЛОКИРА ГАЗ ЗА ЕВРОПА ..
103
3
 
27
 
! Отговори
браво преди 2 години
Краварите вече са го снимали видеоклипа, сега изчакват подходящ момент да го пуснат и хайли-лайкли всичко е точно! Тия операции са патент на краварите. Да си припомним за операция Аякс и Нортуудс. Има съмнения, че и 11,09,2001г. е тяхно дело.
102
3
 
23
 
! Отговори
ха-ха преди 2 години
Голям зор имат американците Русия да напада Украйна!Ако не стане,направо ще си изядат ***!За какво става дума?Първоначалният план беше укроармията да настъпи в Донбас,Путин да помогне и да последват санкции срещу Русия.Това беше приемлив вариант за властта в Киев-изпълнява поръчката и взема бонусите.Обаче Путин ги контрира хитро-разположи войски около Украйна така,че да могат да заемат половин Украйна вкл. Киев за кратко време ако се наложи.Тоест войната става вече неприемлива за властта в Киев.