Париж отменя част от летните си събития

Други ще се проведат при засилени мерки за сигурност
20 юли 2016 19:10, Анисия Иванова
3
Париж отменя част от летните си събития

Париж отменя някои от предвидените за това лято обществени събития заради атентатите в Ница, а други ще протекат при засилени мерки за сигурност, съобщи днес полицията, цитирана от Франс прес.

Така булевард "Шан-з-Елизе" няма да бъде пешеходна зона на 7 август. Идната неделя булевардът ще бъде затворен за движение на автомобили заради финала на състезанието по колоездене "Тур дьо Франс".

Отменят се още кинофестивал под открито небе и турнир по баскетбол.

При засилени мерки за сигурност ще премине тазгодишното издание на "Пари плаж", на което крайбрежните улици на р. Сена ще бъдат превърнати в плажове с пясък, шезлонги и площадки за игри.

На места в Париж ще бъдат разположени бетонни блокове, за да не бъде възможен достъпът на автомобили, съобщи още в понеделник кметството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: Францияатентати
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
6
 
! Отговори
Добавка преди 7 години
към Кратко и ясноМитеран и компания съсипаха и ограбиха каквотоможаха, докато бяха на власт.Докараните от тях милиони пришълци обаче продължават да съсипват Франция и днес. Атентатите са само щрих от общия пейзаж. Най-сигурно и постоянно съсипват Франция кротките френски граждани с арабски произход - живеят на соц. помощи, раждат като бесни, окопават се в големи гета, които са по-скоро части от Мароко,Либия, Тунис и Алжир. Вече искат и шериатски съд и полиция там - тоест, частична автономия
2
0
 
7
 
! Отговори
Кратко и ясно преди 7 години
Бурките и брадите успяха да променят традиционния културен живот на една от най-значимите християнски и европейски столици. Успяха да ограничат и формите на съвременни социални контакти там.Тук заслугата не е на Меркел, а на Митеран. Той отвори широко вратите на Франция за пришълци от Северна Африка и им даде френско гражданство, за да гласуват за него. После заедно със своите авери-социалисти ограби и съсипа една силна и богата държава.
1
0
 
4
 
! Отговори
Момо преди 7 години
Страх лозе пази!