Тръмп сменя тона към Путин, не го хвали вече

Не го обичам, не го и мразя, да видим, как ще тръгнат нещата!
6 окт 2016 09:22, Елка Василева
24
Тръмп сменя тона към Путин, не го хвали вече
Доналд Тръмп. Снимка: Reuters

Републиканският кандидат за президент на САЩ Доналд Тръмп спря хвалбите си за руския президент Владимир Путин и каза, че не е сигурен какви ще бъдат отношенията му с него, ако спечели битката за Белия дом, предаде Ройтерс.

Още по темата

Доста пъти в досегашната си кампания Тръмп се изказваше доста ласкаво за Путин и дори го нарече "по-добър лидер" от американския президент Барак Обама.

Ден след като подгласникът на Тръмп - неговият кандидат за вицепрезидент Майк Пенс - като че ли се отклони от тази линия и в дебата с прекия си съперник от тандема на демократите Тим Кейн нарече Путин "дребен и агресивен лидер", Тръмп очевидно също коригира досегашното си топло отношение към руския лидер.

"Аз не обичам (Путин), не го и мразя. Нека да видим, как ще тръгнат нещата", каза Тръмп по време на предизборна среща в щата Невада. "Може би ще имаме добри отношения. Може да имаме и ужасни отношения. Може би тези отношения да бъдат и нещо средно", уточни той.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
3
 
! Отговори
еделвайс преди 7 години
Някои не разбраха Тръмп. До сега той афишираше симпатии към Путин и реакциите към него бяха отрицателни. Сега променя изказванията си, за да види ще настъпи ли промяна на обществото и политиците към него. Пробва хората дали го преценяват заради личните му качества, или главно заради отношението му към Путин?! Разбрахте ли за какво става дума?! Путин ли е важен, или Тръмп е важен- това проверява човека. Разбира се че качествата на човека са важни, а не кого обича и кого не обича! Така се!!!!!
17
0
 
5
 
! Отговори
Кочо Честименски преди 7 години
До Анонимен 14Това че Тръмп е клоун е близко до ума, но по всяка вероятност и тойще се окаже маша в ръцете на военно-промишления комплекс и олигархиятав САЩ , каквито ангажименти има към тях и неговата "противничка" Хилъри Клинтън !Или както е казал български народ:ОБЪРНАЛО СЕ ТЕНДЖЕРЕТО, ТА СИ НАМЕРИЛО КАПАКА . . . !?Работите вървят на там че американския народ отново ще бъде подведен и излъган !Както на нас ни предстои да ни ПРОБУТАТ за ПРЕЗИДЕН, бившата партийна секретаркаЦачева.
16
1
 
4
 
! Отговори
един там преди 7 години
До истината, руснаците официално не подкрепят никой в американската президентска кампания, а са казали, че са готови да работят с новия президент на САЩ, независимо кой е той! обективно погледнато Тръмп, обаче е по-удачния вариант за президент на САЩ, понеже не е обременен със досегашната външна политика на САЩ и си личи, че малко или много е способен да отчита и чуждата(в случая руската) гледна точка по много въпроси от международната политика!
15
1
 
4
 
! Отговори
Как ще ги стигнем... преди 7 години
Каква може да е ролята на US президент, който не знае какво ще е отношението му към Президента на единствената друга велика сила?Каква ще е ролята му за "промяна икономиката" на US, след декларирана финансова загуба(намеква, че ще крие данъци)?Каква алтернатива има това недоразумение в лицето на болна от синдрома на Хашимото.Настана време да кажем:-Бедна ми бедна Америко !-240 години стигат!Само Росен Плевел-Раундъп би ви спасил...
14
2
 
3
 
! Отговори
Иоаки преди 7 години
Go Trump!!!
13
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
агресивен със сигурност, но дребен лидер? това че е нисък не го прави дребен лидер :) ако искаше да каже, че е нисък, да го каже, като казваш дребен обаче имаш предвид друго. Дребен е нашия президент, дето само у нас го чуваме. Обама е по-дребен, дано следващият не е, защото света има нужда от равновесие. Поднебесната империя е пълна с ниски хора, които не са дребни лидери
12
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
трумп е клоун нищо друго,а путин дори не го е грижа за краварските приказки.краварската помийна яма наречена сащ ще я духне ветреца
11
1
 
7
 
! Отговори
ПУТИН преди 7 години
Тая сутрин още не съм си го премествал. Време е.
10
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По обръщане на палачинката Тръмп може да се мери само с Бойко.
9
9
 
5
 
! Отговори
Истината преди 7 години
В Кремъл много силно си мечтаят президент на САЩ да стане Клинтън - жена, мека, предвидима. Само ненормален може да желае президент на вражеска държава (безспорно вече САЩ и Русия са врагове) да стане човек като Тръмп! Затова се правят, че уж подкрепят него, та американците да си кажат: "Враговете ни подкрепят Тръмп, дайте да гласуваме за Клинтън."
8
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Който и да е президент на САЩ, гаврата с кремълското недоносчее, недоклатенотоо КГБ-ейско джуджее ще продължи!
7
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тръмп ще се ядоса здраво още първия път, когато Путин го излъже (а той лъже постоянно) и ще го рита из целия свят така както никой още не си е и помислял. А после руснаците ще ревнат: "Ооох, къде е Хилари?"
6
7
 
22
 
! Отговори
Факт преди 7 години
Явно "дребния и агресивен лидер" им е взел страха на всички!Ха-ха,още нищо не са видели!
5
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И магаре да стане президент на САЩ, пак щеебе Путин.
4
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Точен е като спрял часовник - по 2 пъти в денонощието.
3
9
 
5
 
! Отговори
нормално преди 7 години
За неудоволствие на ислямокомунистите Тръмп е точен .Знаете ли откога е в играта? За разлика от пълния дебютант Обама ,който не знаеше нищо за Студената война и Европа ,Тръмп е врял и кипял .
2
5
 
7
 
! Отговори
Георги преди 7 години
Късно е либе за китка,тя вече *** маца в каца.
1
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тръмп е истински Борисов!