Закопчаха двама косовари за планиран атентат в Германия

Подготвяли нападение срещу коледен базар в Оберхаузен
23 дек 2016 07:22, Александър Попов
10
Закопчаха двама косовари за планиран атентат в Германия
Снимка: Instagram

Двама души са били арестувани в германския град Дуйсбург по подозрение, че са подготвяли терористично нападение, съобщи тази сутрин полицията, цитирана от ДПА.

Още по темата

Заподозрените - двама братя от Косово на 28 и 31 години, са планирали нападение срещу търговски център в Оберхаузен.

Властите разследват до какъв етап на подготовка за нападение са достигнали заподозрените и дали са замесени повече хора.

Полицията съобщи, че в района на търговския център и прилежащия към него коледен базар са засилени мерките за сигурност. Тя не уточни дали има връзка между планираната атака в Оберхаузен и нападението на коледния базар в Берлин в понеделник, при което загинаха 12 души и десетки бяха ранени.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Бил съм в косово(Югославия)75година косоварите бяха добри учтиви,работливи при разпада на Югславия и създаването на Косово запада им плащаше много спряха да работят станаха агресивни и така са и до днес.Прави са да си отмъщават защото запада им намали парите ат е вече са отвикнали да работят и се чустват измамени.Най голямата военна база в Европа се намира в Косово е трябва да им се плаща и затова,че им отровиха земята с обеднения уран.
6
0
 
11
 
! Отговори
до 6 преди 7 години
Ако си спомняш добре ердоган в една реч в косово се произнесе че турция е косово и косово е турция. Именно турците насвиха и убедиха хамерика да срине югославия за да създадат косово което дефакто се превърна в първата държава създадена и обитавана на 100% само от терористи и наркотрафиканти. Косоварите са крайно радикализирани мисюлмани , допускането им да се движат свободно в ЕС може да донесе само беди и проблеми.
5
0
 
8
 
! Отговори
Ген. Радко Младич преди 7 години
"Ако посееш вятър ще жънеш буря". Западняците създадоха т.нар. Косово и сега косоварите им се отблагодаряват.
4
0
 
14
 
! Отговори
Факт преди 7 години
Всички терористични актове в Европа са предизвикани от дейността на три страни-Израел,САЩ и С.Арабия.Първите две създават условията,а третата организира и финансира.Специално за косоварите-те нямат НИКАКВИ основания за недоволство от Запада,той им създаде държава от НИЩОТО.Там всичко ИЗЦЯЛО се дължи на Саудитска Арабия!Както и в Босна.Както и у нас(Пазарджик).
3
1
 
23
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 7 години
Новите стари ненормалници на мюсюлманската религия! Да се забрани тази религия в християнския свят, и по никакъв повод да не се допускат в християнските страни! А тези вече заразени човешки чудовища, да се изселват извън тези страни, по тяхен избор или по принуда и решение на държавата, която ги изселва!
2
0
 
30
 
! Отговори
наблюдател преди 7 години
Да обобщим: Коледните базари стават любимо място за забавление на ислямските терористи.
1
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Весела Коледа на немските овце. Все така да рупат си тревица и да траят, да търпят експериментите на лудата Меркел, атентатите и изнасилванията на скъпоценните им бежанци и интегрирани камилари.