Посланикът на Украйна: Западът да засили натиска над Русия

Санкциите ще я принудят да изпълнява споразуменията, каза Балтажи
20 фев 2017 11:20, Елка Василева
173
Посланикът на Украйна: Западът да засили натиска над Русия
Кадър: Bulgaria ON AIR

Западът трябва да засили дипломатическия натиск върху Руската федерация, която от самото начало не спазва международните споразумения. Това каза посланикът на Украйна в България Микола Балтажи в предаването "България сутрин" по Bulgaria ON AIR.

Според него най-правилното поведение на Европа и САЩ е да се засилят санкциите, защото те са един мирен инструмент, който ще принуди Русия да изпълнява споразуменията си.

"От днес трябва да започне примирието, за което се договориха министрите на външните работи от Нормандската четворка в Мюнхен. Дано работи, но аз не храня големи надежди, защото всички наши опити да се възстанови мирът бяха неуспешни", заяви Балтажи по повод предложението за прекратяване на огъня в Източна Украйна от външните министри на Германия, Франция, Русия и Украйна.

Балтажи посочи, че опитите досега са се проваляли, защото Русия и контролираните от нея боевики не искат да спазват задълженията си.

"А обратно - те обвиняват в това украинската власт", подчерта посланикът в студиото на Симеон Белев и Лора Инджова.

Посланик Балтажи изтъкна пред Bulgaria ON AIR, че Киев държи на мирно регулиране на конфликта и пътят трябва да върви чрез преговори и дипломация.
 

Вижте повече във видеото на Bulgaria ON AIR:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
укрите и поляците са продажни интересчии .не заслужават уважение
100
1
 
1
 
! Отговори
РККА преди 7 години
До Слава на Украйна пали си фитила бре кво чакаш укра мазо.хис ама че те клатат яко после
99
8
 
1
 
! Отговори
Слава на Украйна преди 7 години
Има нова концепция при терористите. Ако някой терористи се взриви му се падат 50 девствени русофила..ха.ха
98
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименБременната е заснета как хвърля коктейли м.о.л.о.т.о.в. и подпалва украинци. тя впоследствие е удушена и виновна за смъртта на детето си.
97
4
 
2
 
! Отговори
мазепа преди 7 години
До БобиОдеса 2.05 1914г. руски сепаратисти атакуват украински майданци и убиват 9 души. След улични боеве руснаците се скриват в Профсъюзния дом, обградени от украинци, откъдето чрез стрелба убиват още 5 украинци стоящи отвън. Един от убиците е бременната жена. След предизвиканият от украинците пожар, от дома напускат 238 души - някои откарани в болница. Убиците останали вътре са удушени и изгорени от украинците. общо жертви - 14 украинци и 37 руснаци.
96
8
 
2
 
! Отговори
UKRA преди 7 години
Никога не са стреляли по невинни хора в Украина.Опечените в Одеса бяха агенти на КГБ.Застреляни в коли невинни няма.Невинни колкото Моторолата и Кивито дето убиваха украински пленници . Това да не ви е Русия ?
95
1
 
6
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 7 години
Аз пък питам, защо Русия не въведе санкции - не просто контрасанкции на "санкциите" срещу Русия? Затова, че Западът подкрепя човеконенавистнически и братоубийствен режим в Украйна, който преследва всички инакомислещи и разсипва икономиката, тласкайки страната към война и разруха, в услуга на чужди геостратегически ламтежи?
94
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЕВРЕИТЕ В УКРАЙНА ---ПЪРВО СА ИЗБИВАНИ ОТ СТАЛИН, СЛЕД КАТО СА ГИ РАЗКУЛАЧВАЛИ И ОГРАБВАЛИ ЯВНО --ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ!ЕВРЕЙСКОТО ЛОБИ ---Е ЛИКВИДИРАНО ОЩЕ ПРИ ОКТОМВРИЙСКИЯ ЧЕРВЕН МЕТЕЖ!!СЛЕД ТОВА ---ТЕ МАСОВО СА СЕ ИЗСЕЛВАЛИ НА ЗАПАД!
93
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лъже като дърт окраинец .
92
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези фаша-ги застреляха приятелско руско семейство в колата им с две деца. Напълно невинни. Горяха живи хора в Одеса. Извратени к..та.
91
2
 
8
 
! Отговори
ala-bala преди 7 години
Нещо сте изгладнели, драги украински приятели. Младежта ви избяга, студ, високи цени и лихви. Така е при нас евро-атлантиците! Идвайте, да си разделим мизерията.
90
1
 
5
 
! Отговори
Youtube преди 7 години
Gledaite UKRAINE ON FIRE ot Oliver Stone
89
0
 
7
 
! Отговори
мазепа преди 7 години
До Честен човекНай-много евреи през ВСВ са избити от украинците, после от германците и поляците, следват унгарците, хърватите,румънците, и накрая от прибалтийците. Омразата на източноевропейците към евреите е много стара и е използвана от лидерите на Райха за разреждане на населението в района.
88
0
 
13
 
! Отговори
Честен човек преди 7 години
ИСТОРИЧЕСКИ факт:През Втората световна война, най-много евреи, след германците, са избити от украинскте националисти.П.П.Държа да подчертая, че това е становище на смесена белгийско-холандска организация от 1960 година.
87
3
 
13
 
! Отговори
Така е мазепа преди 7 години
В Украйна , немците си беха , като у дома през ВСВ!Затова за 3-дни , навлязоха с 400-км. навътре в СССР.В УКРАЙНА ----МРАЗЕХА КОМУНИЗМА!В КАТАКОМБИТЕ НА ОДЕСА , СЪПРОТИВАТА СРЕЩУ ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ , ПРОДЪЛЖИ ЦЯЛА ГОДИНА СЛЕД ОТТЕГЛЯНЕТО НА НЕМЦИТЕ!ВСЕКИ УКРАИНЕЦ , ЗНАЕ ТОВА!!!
86
13
 
2
 
! Отговори
ПРАВИЛНО !!! преди 7 години
НАТО ИМА НУЖДА ОТ ПРЕВЪОРАЖАВАНЕ И НОВИ БАЗИ НА ИЗТОК!WELCOME IN BULGARIA FRENDS!
85
10
 
1
 
! Отговори
мазепа преди 7 години
До АнонименА защо смяташ че немците са били окупатори в Украйна, а не освободители? А ако руснаците имаха достойнство, нямаше да се натискат да мируват в прибалтийските републики, без паспорти, където процентно даже са повече отколкото руснаците в Украйна.
84
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като млад четох "Млада гвардия", за една младежка подривна група срещу немските окупатори.Описано е как са взривили каменовъглените мини на Донбас, за да не попадне тази ценна суровина в ръцете на немците.След така наречените промени до мен достигна това, че авторът на книгата е бил агент на немската окупаторска власт. Смея да не вярвам, съобразвно обстоятелствата.Има много достойни хора между нас, но робството не ни е научило да го защитаваме.Руснаците имат достойнство и аз им се покланям!
83
0
 
4
 
! Отговори
SS преди 7 години
До Един българинВ едно предаване казваха " Е МНОГО СИ *** САШЕ"Българчето вече почти е изтървало влака, ако не се е и отказало да го гони и това си е част от неговата същност, още Паисий го е казал, ако не вярваш ще порови из нета и ще намери доста клипове на деца дето не знаят за Левск, за Ботев, за Вазов.По телевизията показват успели хора "випове и златки" дето трябва да са за пример и стимул на останалите, а те не знаят (трудно ми е да го формулирам) не знаят НИЩО.
82
0
 
14
 
! Отговори
Продължение на 104 преди 7 години
Украйна бомбардира редовно ДНР и ЛНР. Това също се вижда ясно по АЛФА Тв. Как искаш тогава тези хора да живеят с украинците в една държава?! Няма да стане. Как за Косово може , а за ДНР и ЛНР да не може? Украйна с този Тръмп е изцяло погубена държава. Няма ги вече Обама и Хилари да дават по 5 милиарда за преврати. За конфликтите в Украйна вина носи самата тя и Русия няма вина. Не Русия бомбардира ДНР и ЛНР. Това го правят фашистите от Бандера с американски танкове и оръжие.Путин им гледа сеира.