Дакели на парад в "Гринуич парк" в Лондон

Събитието е благотворително, провежда се за трети път
19 мар 2018 16:00, Анисия Иванова
7

Въпреки минусовите температури, около хиляда дакели и техните стопани излязоха на парад по улиците на Лондон.

Събитието се провежда за трета поредна година в "Гринуич парк" и е посветено изцяло на любителите на породата.

Според организаторите това е чудесен начин за забавление не само на дакелите, но и на техните стопани, съобщава Bulgaria ON AIR.

Парадът се провежда и с благотворителна цел, като даренията отиват за различни инициативи в подкрепа на животните.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Лондон преди 6 години
Дакели, ама всички са вързани. Няма я тукашната просташтuна, да си пуснеш лубимеца да вилнее и тормози целия парк. А там, в Лондон има катерички, лебеди, патици, зайци, само не и хищни животни
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До бай ТъпчоЕдна дама разказваше, как подарила две малки мини-дакелчета на един ловец и след няколко месеца той й донесъл две кожи от лисици-въглищарки. Чувал съм достоверни истории за дакели, проявили се със смелостта и пъргавината си в свински лов. Явно, това е превъзходно ловно куче, да не му се надяваш!
5
0
 
3
 
! Отговори
Плъхове преди 6 години
Докога разнасят Смрад, КЛЕВЕТИ, Войни, Измами, криейки сексскандали, педофилий, опити да се измъкнат безплатно от сключени договори Брексита НАГЛОСАКСОНСКИте ОТРОВИТЕЛИ ни представят една много важна тема дакелите им. Островните плъхове ни подхвърлят поредната си важна информация. А НИЯ ВСЕ ОЩЕ ЧАКАМЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА УЧАСТИЕТО НА РУСИЯ В ОТРАВЯНЕТО НА НЯКАКЪВ СИ ЖАЛЪК ПРЕДАТЕЛ ВСЕ ОЩЕ ЧАКАМЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА СВАЛЯНЕТО НА САМОЛЕТА НАД УКРАЙНА.
4
0
 
1
 
! Отговори
Mi6 преди 6 години
Да, доста подозрителен изглежда.
3
0
 
2
 
! Отговори
Оня с кафявата глава преди 6 години
Оня черния дако с кафявата глава е руски агент
2
0
 
3
 
! Отговори
Старо куче преди 6 години
"Голям човек е това - дакела"Ами... Нямат си военно-космически сили да парадират с тях, правят паради с дакели.То не, че в Русия си нямат дакели и пеераси, ама си нямат гей паради, защото имат военно-космически сили.
1
0
 
13
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 6 години
Ееее ей туй са най-хубавите и умни кученца бе...значи кога господ е раздавал акъла, на него два пъти е дал...преди повече от двайсе години едно агне дадох на едни ловджии да не стоят гладни пък те едно пале дакел с крива опашка и като са харесахме с него шестнайсе години на радва от сутрин до вечер а пък как обичаше децата-види ли дете и скача да го целува по бузата...инак малко калпазанин беше, та здрав чорап ми не остави ама то пък по-добре тъй са проветряват краката бе-ей дано пак да са видим