Как да спасите връзката си?

Бъдете отворени за комуникация с партньора си
3
Как да спасите връзката си?
Снимка: outnow.ch

Да бъдеш отблъснат е ужасно. За съжаление се случва по-често, отколкото ни се иска. Когато единият иска едно нещо от връзката, а другият не таи същите чувства и представи, нещата могат сериозно да се объркат.
Ако усещате, че партньорът ви се дърпа и сякаш се дистанцира от вас, ето какво можете да направите:

Страхът е фактор

Има голяма вероятност партньорът ви да се страхува от дълбоко обвързване. Запознайте се с предишния му опит и се опитайте да му покажете, че няма от какво да се страхува във вашата връзка. Докажете му, че вашите отношения нямат нищо общо с негативния му предишен опит и че не трябва да прави подобна асоциация.
Има вероятност също просто да не ви обича по начина, по който вие го обичате и затова да се дистанцира. Нужно е повече време за „разследване“ от ваша страна.

Слушайте внимателно какво ви казва

Невинаги от устата на човек излиза искрена информация. Слушайте внимателно и следете езика на тялото. Той ще ви помогне да си съставите реална преценка какво всъщност ви казва партньорът ви. Ако ви изпраща смесени послания, то може да е, защото увърта или крие нещо. В такива случаи невинаги е добре да действате твърдо и реактивно. Опипайте почвата преди това, за да разберете причините за това поведение.

Пoвече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Спасяване няма или стои или не убедих се лично преди години вратата е отворена които иска стои които не прав му път лошо е че сещам като я видя но тя си избра тоя но ако реши винаги добре дошла се още сещам не съм я забравил и няма и дая забравя
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Той, като желае раздяла и ви го заявява в прав текст. За какво спасение на връзката, става въпрос?!
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някои жени са категорични. Не желаят комуникация с мъж прелюбодеец и предател.