Дами, направете това преди да навършите 40!

Простете, но и премахнете токсичните хора от живота си
23
Дами, направете това преди да навършите 40!
Снимка: outnow.ch

Всяка възраст е специална за жените. В годините ставаме по-мъдри, по-красиви, по-успешни, преоткриваме себе си. И това съвсем не са клишета, с които искаме да преглътнем факта, че времето минава. Това е реалността.

Силата на жената се увеличава с възрастта. Наближавайки 40, правим равносметка за живота си. Срещнахме ли голямата любов, изпуснахме ли я или тепърва ще я открием? Дали се грижим добре за себе си, може ли да кажем винаги "Да" и "Не".

Днес споделяме кратък списък на това, което всяка жена трябва да направи преди своите 40.

Отидете на едно или повече приключения с най-добрите приятелки

Вземете картата на света и планирайте следващото лудо пътуване. През лятото, зимата, няма никакво значение. Открийте нови места.

Открийте вашето вдъхновение

Със сигурност има известна личност, писател, музикант, на когото се възхищавате. Те от своя страна имат редица вдъхновяващи цитати. Намерете този, който да бъде вашето ежедневно вдъхновение.

Простете на някого

Не забравяйте, че прошката не е толкова за другия човек, колкото за вас самите. Дори и да не споделите вашето намерение, опитайте се вътрешно да простите на този, който ви е наранил– бивш любим, приятел, роднина, колега. Не губете положителната си енергия, тя ви помага да бъдете в хармония.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
22
 
! Отговори
До 18 и 19 преди 7 години
Отговорът е в друг материал, качен тук - за кавгата в парламента относно този 1 милиард, за саниране на жилища според етноса.Докато караме така, по-интелигентните и съвестни жени ще се чувстват късметлийки, ако успеят под 30 г. да създадат домакинство и да родят дете. Две деца са лукс, който не всяка може да си позволи, за три не смеем и да мечтаем, дори до нас да е най-свестният мъж. И неговата заплата е горе-долу колкото нашата.Едни други не му мислят, за тяхното развъждане се полагат грижи.
20
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това са обичайните глупости на тази които преписват глупостите на други, които пък публикуват глупостите на разни ***. Цял живот слушаме как трябва да живеем еди как си...само защото някой, който се е събудил накриво е решил, че неговите преживявания са с нещо повече от на другите. Докато четем такива глупости няма да живеем свободни.
19
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В духа на днешните времена, дами задължително си сложете фередже или бурка.
18
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С 400 Евро заплата вземете картата и пътешествайте.............Това пак преведено с гугъл и за кого става дума???
17
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жените може да последват съветите от статията и да си останат стари моми. а може и да пробват какво е да родят първо дете. После може да пробват какво е да родят второ дете, после евентуално да пробват да родят трето дете. Всичко това преди 40 годишна възраст, а още по-добре и преди 30 годишна възраст. Всичко останало е маловажно. Единственото истинско нещо са децата.
16
4
 
23
 
! Отговори
най-важният въпрос е преди 7 години
свързан със създаването на деца.Но предполагам, че авторката е имала предвид това, че майчинството зависи от много обстоятелства, а при всяка отделна жена те са различни.Най-общото обаче важи за всички. Първото забременяване става най-лесно до 26-годишна възраст, тогава се и ражда най-лесно. Не случайно тази категория родилки медицината нарича "млади първескини", а след това са вече "възрастни" /над 26 г./или "стари" /над 32 г./.Но в наше време е трудно да се стабилизираш икономически до 26 г.
15
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Връзка с по-млад мъж жената винаги може да пробва, но връзка с по-възрастен мъж е друго нещо. Ако жената е под 40 години, има по-възрастни мъже, но когато стане на 80-90 години, трудно ще намери желаещи мъже по-възрастни от нея. С други думи всяко неще с времете си - на младини да пробват с по-възрастни, а като станат на възраст да пробват с по-млади.
14
1
 
31
 
! Отговори
До 2 преди 7 години
Не са само роднините.Опитай се да елиминираш токсичен шеф, след като си си намерил хубава и добре платена работа, която не искаш да напуснеш. Токсичната колежка е не по-малко зло.За токсичните уж-приятелки пък да не говорим. Още в гимназията имаш вече достатъчно акъл, за да ги разпознаеш и да се дистанцираш. Те обаче не те оставят и постоянно намират начин да са около теб, защото злобата и завистта ги "зареждат" или просто защото са мрънкала и им е нужен постоянен слушател.
13
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
стреса, дето ще го елиминира домашният любимец след дългия работен ден ще е причинен от чуденето какво ли прави любимеца по цял ден
12
2
 
25
 
! Отговори
Проблемите преди 7 години
Добре, ще се постараеш да надвиеш собственото си его и да простиш на някого, но това не е гаранция, че същият човек няма да продължи да ти вреди.Още преди да навършим 30 г. вече сме идентифицирали токсичните хора около нас, но не винаги можем да ги изолираме от живота си. Това не винаги зависи само от нас.Идеята за професионалната фотосесия е добра. Но защо да чакаме да наближим 40 г.? Ако сме под 30 г., ще сме още по-красиви на снимките.Някой знае ли достатъчно добро фотостудио?
11
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тва наръчник на фригидната еманципирана межемразка А.К.А - стара мома ли е ?Точно така наблягайте на сексът за една нощ,и такъв с гумени дилда.Като станете на 55 винаги можете да осиновите малко африканци,азиатци и роми с дефекти от соц домовете.
10
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До |V|art!nЕгаси му и гайския ник. Нее е истина бро
9
2
 
26
 
! Отговори
|V|art!n преди 7 години
"В годините ставаме по-мъдри, по-красиви .."Опитай отново :)
8
1
 
29
 
! Отговори
картата на света ли преди 7 години
Не може ли междузвездна карта , и без това се чудим какво да си правим парите ?!Поредната статия от типа :"кухини за запълване на празнини".И с Коза Джесика Паркър за илюстрация ...
7
6
 
30
 
! Отговори
77777 преди 7 години
Единственото смислено нещо, което си заслужава е съвета жената да роди децата си преди да навърши 40 години, даже е добре и по-рано. Всичко останало си е част от нормалния живот на хората, за което не си заслужава да се съветва. То и раждането на децата е така, но доста жени сякаш забравят за този факт и трябва да бъдат подсетени.
6
2
 
35
 
! Отговори
хм преди 7 години
Ама че мелодраманично, 40-те са представени като че идва краят на живота и трябва да се сбъднат някакви клиширани ситуации.
5
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Участвайте в поне един футболен мач.
4
3
 
25
 
! Отговори
Защо? преди 7 години
Доста сбъркани съвети.Примерно: "Връзка с по-млад мъж"Ако ежната е на 20, на колко трябва да е по-младия мъж? После защо ограничавате жените само да пробват връзка с по-млад мъж?! Трябва да пробват връзка с мъже на всякакви възрасти. Примерно с мъже на 20 години, на 25, 30, 35, 40, 45, 50, 55, 60, 65, 70, 75, 80, 85, 90, 95, 100 и с някой над 100 години, Защо само с по-млад мъж?!Друг пример - домашните животни. Само кучето обича безусловно, останалите домашни животни не го правят.
3
5
 
30
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
И нито дума за раждане на деца или създаване на нещо.....Ихуууу,после ах ех,самотна съм,само простаци и т.н. за тези които са късметлийки.Сегашните тийнейджърки на стари години ще живеят в халифат и с бурки заради простотията на бабите и лелите си.....
2
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"премахнете токсичните хора" - то е лесно да се каже , Ама на практика е много трудно ,когато са роднини,съпруг и деца.