5 важни неща, за вашето новогодишно парти

Подгответе подаръци за всеки гост
31 дек 2016 18:47, Михаела Лазарова
2
5 важни неща, за вашето новогодишно парти
Снимка: outnow.ch

Ако сте решили да направите елегантно новогодишно парти вкъщи, трябва да знаете някои неща. Поканете своите гости и направете прекарването им приятно, а идването на новата година – истински очаквано.
Има 5 неща за вашето парти, които задължително трябва да съобразите. Кои са те?

Елегантната покривка е неразделна част от празничната трапеза. Независимо дали сте решили да правите вечеря, коктейл или семейно събиране, покривката трябва да е на ниво.

Кадифе, коприна, нежен сатен са все подходящи за празничната нощ. Всички те предполагат празнична обстановка, поставяне на свещи и красиви вази с цветя. В никакъв случай не си помисляйте да слагате найлонова мушама за по-лесно!

Много, много свещи

Свещите правят атмосферата приятна, задушевна, приветлива и най-вече празнична. Колкото повече свещи сложите, толкова по-добре. Още по-добре би било, ако направите така, че останалото осветление да е по-приглушено и гостите ви да усетят топлината на нежната светлина на свещите.

Поставете вази с цветя

Какво е празнична подредба на масата без красиви цветя! Можете да сложите в средата на масата един голям букет, а можете и да разпръснете малки вази с по едно-две цветчета, които да са близо до всеки гост и които да създават персонално настроение. Изборът е ваш, идеите са много.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Виваком ко ми прекъснете още веднъж днес да знаете договор с вас се заричам да не подписвам
1
0
 
1
 
! Отговори
Шесто правило преди 7 години
Извикайте *** , експлоатирайте ги и не им платете