Кога е точното време за съвместно съжителство?

Когато всеки зачита личното пространство на другия
31 дек 2016 23:00, Михаела Лазарова
2
Кога е точното време за съвместно съжителство?
Снимка: outnow.ch

Преместването в общо жилище с партньора е важна крачка. Много хора я правят преди да са готови. За да разберете дали сте на подходящ етап за съвместно съжителство, вижте дали при вас са налице някои особени признаци, че сте готови да се преместите заедно.

И двамата имате сходни причини да се преместите заедно

Важно е мотивите ви за бъдещо съвместно съжителство да се припокриват. Иначе нещата не биха имали успех. Мъдрите хора казват, че за една двойка е важно да има общи цели, ценности и да гледа в една посока. Част от тези цели и представи са мотивите за съвместно съжителство. Ако те са еднакви или поне сходни, време е.

Нито един от двамата не се чувства притиснат да се мести

Хубаво е, когато няма напрежение. В много връзки единият партньор е притискан системно от другия за различни неща. Единият иска брак, другият не. Единият иска деца, другият смята, че му е рано. Единият иска поне да живее с другия. Не такива са плановете на половинката му.
Жалко, че се случва така. Но ако при вас нещата някак естествено са довели до този ход е много добре, защото явно наистина е време да се решите на тази стъпка.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На мъж с мъж ли ?