Неща, които една жена не бива да чува

"Ти имаше страхотно тяло, когато се запознахме. Наистина ми липсва!"
24 фев 2017 16:22, Михаела Лазарова
11
Неща, които една жена не бива да чува
снимка: outnow.ch

Мъжете и жените мислят и разсъждават по различен начин. Ето защо имаме и различни възгледи и разбирания не само относно връзката, но и към подхождането към ситуациите в живота. Едни неща могат да огорчат мъжете, които са далеч по-прагматични същества от жените, както и съвсем други ситуации могат да са в основата на женското разочарование.

За да не разочароват своите нежни половинки, мъжете трябва да разберат, че има въпроси, които никога не трябва да задават на жените си по този начин, освен ако не целят раздяла, разбира се.

"Какво има пък сега?"

Този въпрос сам по себе си предполага не само липса на разбиране, но и нежелание за такова. Той е зададен с досада и някак неглижира нещото, което е разочаровало жената преди дори да го е изказала на глас.
Подобна реакция от страна на мъжете, още повече ако тя е системна, кара жените да се чувстват неразбрани, целенасочено неглижирани и емоционално потиснати.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
5
 
! Отговори
голям шамар преди 7 години
За да има разбирателство направете я глуха.
6
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Един мъж не бива да чува:-супер си-най-добрия си-голям си- the best menЕдин мъж трябва да чува:-изпери-изчисти -дай пари -нахрани децата-искам златна гривна-палто от норка-парфюм живанши-джип 4х4-почивка кариби-спа-запълнени и двете банкови сметки Това е справедливо за всяка нежна половинка.
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Информирайте ни и относно друго - какво не бива да чува един мъж?
4
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А статия за нещата, които един мъж никога не трябва да чува? Или както винаги ще говорим само за "дресировката" на мъжете към жените?
3
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От трите неща първото е най-неприятно, защото показва пренебрежение и грубост към жената. За второто най-много да получиш чанта по главата :D А колкото до третото, никой човек, било то жена или мъж, не е длъжен да дъвче до припадък неща, които често се именуват като проблеми.
2
1
 
11
 
! Отговори
Mен преди 7 години
Ако трябва да чета тази психология която ми пробутвате мисля, че до никакъв резултат няма да се стигне. Пропускате важни правила, че горепосочените правила, не винаги са ефективни за разбиранията на дадена личност. .....Всеки е в собствения си филм и всеки е героят в него.....
1
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На нежните и раними същества ума им стига само до слагането на рога.