Кой цвят на очите и косата привлича най-много мъжете?

Съжаляваме, блондинки, но отговорът няма да ви хареса
Обновена: 1 авг 2017 20:34 | 1 авг 2017 20:34, Михаела Лазарова
10
Кой цвят на очите и косата привлича най-много мъжете?
Снимка: outnow.ch

Повечето хора имат определен тип, който харесват. Понякога факторите за привличане са свързани с косата, друг път с очите или някоя конкретна част на тялото. Що се отнася до това какъв цвят коса харесват мъжете, социалната мрежа Badoo е направила проучване, което отговаря на въпроса каква коса привлича мъжкото внимание.

В анкетата са взели участие повече от 2000 мъже, които трябвало да отговорят какъв цвят коса и очи предпочитат у жените. Съжаляваме, блондинки, но отговорът няма да ви хареса: 60% от мъжете казват, че харесват брюнетки със сини очи!

Други интересни открития:

Една трета от мъжете намират кестенявата коса за най-привлекателна. 28,6% заявяват, че предпочитат черна коса. Това означава, че от всички анкетирани, 59,7% предпочитат жени с тъмна коса като цяло.

Когато става въпрос за жени с друг цвят на косата, 29,5% от мъжете предпочитат блондинките, а 8,8% харесват червенокосите.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
3
 
! Отговори
Блондинка преди 6 години
Питам се дали авторката е брюнетка???? Статията напомня за приказката за "киселото грозде". Блондинка съм, съпруга ми ме харесва от 20хгодини, а русата ми коса, зелените ми очи и бялата ми кожа винаги са били харесвани от мъжете поради факта, че брюнетките в България са много повече от блондинките/естествените блондинки/.
8
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На красивата жена и отива всякакъв цвят на косата и очите.
7
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На мен най-много ми харесват червенокоси със сини очи, но такива са много рядко срещани. После тъмнокоси със сини очи. Затова и жена ми е такава. С тънки глезени и талия и малки гърди.
6
4
 
4
 
! Отговори
Синеока преди 6 години
Няма да си променя естествено русия цвят на косите, само защото 59.7% от мъжете предпочитали тъмна коса! Да си боядисват техните жени!Или да им купят сини контактни лещи.Аз ще си бъда в натурален вид.
5
3
 
1
 
! Отговори
не се траят преди 6 години
кой се занимава с меркантилни жени вече бе братко.....
4
1
 
9
 
! Отговори
Др. Радев преди 6 години
Кой ти гледа очите бе братко?
3
2
 
27
 
! Отговори
баничарина преди 6 години
Най-обичам нацупен силикон за селфи,и задължително поглед на крава и сходно IQ....и да, късметлия съм, вече 90% от мацките са така!
2
5
 
12
 
! Отговори
24 годишен преди 6 години
Като цяло е грозно, ако жената е тъмна с черни или кафяви очи да си изрусява косата. Най-добре е като е естествено руса да е със сини или зелени очи. Иначе най-ме кефят такива мацки подобни на Кейт Мидълтън, със кестеняво-кафява коса и синьо зелени очи, със светла кожа, това е моят тип за жена.
1
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това според зодията ли е или според стайната температура в комшиите?