Как да различите приятелството от флирта?

Приятелските разговори обикновено са много по-общи
20 май 2018 23:00, Михаела Лазарова
13
Как да различите приятелството от флирта?
Снимка: Reuters

Някой е привлякъл вниманието ви, често се засичате, а разговорите ви са повече от приятни... Когато нещо интересно се случва в любовния ни живот, имаме симпатии към определена личност, силно се вълнуваме какви са намеренията и настроенията на другия.

Дали е само приятелски разговор или флирт? Вижте няколко ясни разлики между двете.

Продължителен контакт с очите

Обърнете внимание на това как ви гледа събеседникът ви. Един от най-ярките признаци, че той флиртува е продължителният и интензивен контакт с очите, който показва, че намеренията му са много повече от приятелски.

Кратък поздрав с поглед е просто учтиво обръщение към познат, докато ако погледът е по-дълбок, и има физическо приближаване към вас, спиране, преди да продължите кратък разговор, със сигурност има флирт.

Установяване на физически контакт

Друг невербален знак, че флиртът съществува е физическият контакт. Ако забележите, че той ви докосва по някакъв начин или иска да е максимално приближен към вас, това може да показва повече от приятелско поведение.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
аз преди 5 години
В мен има много болка, мисля си че ако погледна някой ще я забележи- затова понякога избягвам да гледам в очите..сигурно изглежда странно
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Или друга ситуация: хюман ресурската в офиса е дърта(над 60) феминистка с *** щерка над 33 за женене, но мома. Ти отказваш да и вземеш бозавата лигла, защото си женен от 20 години щастливо. Тя започва да те тормози. В асансьора си мислиш как да и затриеш файловете и линковете, с които си улеснява работата и периодически да и заразяваш лаптопа с вируси. В същия момент ме срещаш. В Асансьора. Докато си бесен и обмисляш "терористичния" си акт над терористката. Ще можеш ли да ме погледнеш?;)))
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Ако не гледа в очите значи шикалкави нещо"... Абе я си представи, че преди 5 минути те е засякъл таксиметърджия, минавайки на червено. Щетите за са 12 000 лева и негови колеги са свидетелствали пред кат, че ти си бил на червено, а не той. В главата ти е най - близкия пазар за оръжие на черно. И ме срещаш. Не можеш да ми кажеш какво ти се върти из кухата картуна, но не искаш да приема агресията в погледа ти като насочена към мен. Накъде ще гледаш? Открито в очите? Много тесногръдо подхождаш ;)
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Авторът на статията или никога не е имал приятели, или не знае български, или има много ниско мнение за приятелството. А най-вероятно: просто прехвърля текст от друг език с абсолютно неудачен превод. При всички варианти резултатът е пълен провал .
5
2
 
3
 
! Отговори
м даа преди 5 години
Имам една позната , която като вземе да си обяснява неволите си и се държи точно така, и който не я познава си мисли че има шанс- черпи я цяла вечер онази му прави очички и като дойде време да си ходим и тя тръгва да се прибира с мен и приятелката ми , накрая ми писна и една вечер казах на мойта да се изнесем без да ни усети и я оставихме с двама авери , та се наложило да прави услуги и на двамата в колата пред дискотеката. От тогава не ни говори.
4
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някои приятелства завършат със секс.......................това е приятелство с екстри!!
3
0
 
8
 
! Отговори
отСидней Австралия преди 5 години
Лесно, без ***
2
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като ти заяви в прав текст искам да правя секс с теб е повече от ясно, че иска да е сексуално с вас. Като те гледа и не прави нищо, така е възпитан! Да гледа хората в очите, когато разговаря с тях. И иска същото от тях! Това е от куртоазия, почтеност благородство.
1
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А ако се гледаме в очите и не се пипаме също не е флирт.Мен са ме учили,че когато човек не гледа друг в очите шикалкави нещо и най-често лъже.Флирт е когато мацката е закачлива без да иска нищо конкретно поне за сега.Може да покаже бедро да демонстрира деколте да си поиграе с косата или пък да си докосне устните с върхът на езика докато ви говори.Това е Флирт.Проятелството е съвсем друго.Свалките и 'гадже киризът ' е съвсем различно нещо там и двамата знаят защо и какво искат.