Кое подсказва, че той е емоционално привлечен към вас?

Доверява ви се
13
Кое подсказва, че той е емоционално привлечен към вас?
Снимка: istock

В любовта емоционалното привличане е от съществено значение. За съжаление то не се случва във всички взаимоотношения, но е важен показател за това дали връзката би могла да е дълготрайна. Ако се намирате в началото на любовна емоция, вижте 4 сигурни знака, че той е привлечен емоционално към вас и това е прекрасно!

Той забелязва детайлите във вас

Първият знак, който показва че един мъж е привлечен емоционално към една жена, е, че забелязва в нея неща, които остават скрити за другите. Те могат да не са свързани с външността, а например с предпочитания за храна, музика, интереси, това как се държите или чувствате в определени ситуации. Понякога мъжете забелязват, че ние сме склонни да сме по-притеснителни при среща с нови хора, дори не им убягват онези моменти, в които се смеем срамежливо. 

Приема ви такава, каквато сте

Друг важен знак, че той е емоционално привлечен към вас, е, че той ви е приел с всичките ви хубави и лоши страни. Или поне тези, които сте му показали до момента. Когато мъжът започне да се влюбва, той ще бъде привлечен от вашата уязвимост в трудни за вас моменти, от рошавата ви коса след сън. Емоционалното привличане е много повече от физическото, което си е повърхностно, когато говорим за истински чувства.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
1
 
! Отговори
подсказвач преди 4 години
ако го пипнете за пакета и той се е подултова подсказваче той е емоционално привлечен към вас
4
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никакво емоционално и душевно обвързване.
3
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Честит 8-ми март!
2
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Привлечен ОТ вас, а не КЪМ вас, офцо...Говорите като некви мигранти, се едно не сте раждани в България.
1
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Първите три неща, съчетани, се срещат не чак толкова рядко, когато един мъж харесва една жена.Но четвъртото? Изключително рядко, освен в случаите, при които:1) Мъжът уважава жената;2) Мъжът е мух льо.