Певицата Джена е бременна в третия месец

Попфолк звездата потвърди, че ще става майка
9
Певицата Джена е бременна в третия месец
Снимка: Facebook

Попфолк певицата Джена е бременна с първото си дете от своя съпруг Атанас Стоев. Двамата сключиха брак едва преди три месеца, но вече се готвят да стават родители.

Джена споделя, че след сватбата връзката им с Атанас е станала още по-хубава. „Влязохме в един приятен семеен живот, постоянно си припомняме сватбеното тържество и хубавите моменти. За цялото ни семейство сватбата ще бъде прекрасен спомен години наред. А за жената това е една голяма емоция. Наистина успяхме да реализираме една сватба-мечта за мен. Дори не съм си представяла, че тя ще бъде толкова хубава и приказна. Надмина очакванията ми“, припомня си Джена.

Брюнетката и мъжът ѝ разбират, че ще стават родители в деня на снимките на видеото на най-новата ѝ песен „Зависима“.

Тогава тя не се е чувствала добре и помолила Наско да отидат до болница. „Тази новина ни разтърси и двамата. Тя преобърна живота ми, на моя съпруг и на цялата фамилия. Наско е много щастлив, постоянно си говорим за това, мечтаем си. Дори са ни се насълзявали очите от вълнение. Това е най-благият момент в живота. Ние си го мислехме няколко месеца преди да стане и си го бяхме планирали. Най-хубавото е да има продължение и плод на любовта“, казва Джена.

Певицата разкрива, че е в третия месец от бременността си и най-вероятно всичко се е случило на морето на тяхното сватбено пътешествие.

„Нямам търпение да разбера дали ще е момиченце или момче. При мен нямаше притеснение и вълнение да изпадам в паника от това, че ще ставам майка и какво ще бъде детето. Имам чувството, че винаги съм била готова за този момент и ми е много естествено всичко. Все още не съм се втурнала да пазарувам бебешки дрешки.“

Изборът на име на бъдещото дете на Джена и Наско се оказал много лесен. Не са имали никакви спорове и разногласия по този въпрос. „Във фамилия Стоеви има една традиция за името Атанас и мисля, че ако е момче, то ще е достойният наследник на това име и на фамилията. Ако е момиче, ще видим“, казва още Джена в предаването „Автограф“.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
4
 
! Отговори
Сандо преди 7 години
как го правят това не го разбирам? как се забременява от гълтане?
5
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В дискотеките им пеете песните и друсате кючек ама тук не ги познаваме-хахах...лелле...
4
2
 
6
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 7 години
чак пък да е певица...
3
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е новина защото Джена е от ония етнос дето ражда на 13,а тя е минала трийсетака преди да се размножи.Похвално е
2
2
 
10
 
! Отговори
Луцифер преди 7 години
Една грижа по-малко на главата ми.
1
5
 
18
 
! Отговори
Факт преди 7 години
За пръв път чувам за такава и надявам се за последно.