След признанието за коката, Жана Бергендорф си събра багажа и...

С нея от Къщата си тръгна и жената, която е ОК с всички - Кака Лара
22 окт 2016 08:30, Екип на Dnes.bg
53
След признанието за коката, Жана Бергендорф си събра багажа и...
Снимка: VIP Brother

Жана и Лара вече са част от миналото на VIP Brother. Двете получиха най-малка подкрепа от зрителите на риалити формата. За сметка на това Миглена Ангелова се оказа фаворитка.

"Егати фаворита, сигурно сме сбъркали предаването", не пропусна да я захапе "майката" на Къщата Ирина Тенчева.

Още по темата

И Лара, и Жана твърдяха, че нямат търпение да напуснат шоуто. На тръгване обаче певицата се разплака и тръгна да се прегръща с всички. Лара пък обеща да се обади на всички, след като излязат.

Бергендорф премина през редица фази и изпитания в Къщата, в последната седмица се чувстваше зле, постоянно сменяше настроенията си и с часове не спираше да плаче.

В интервю певицата обясни, че лекува проблема си с наркотиците и това, което си е причинила, е "злокобно и ужасно". По думите й от това е пострадал и синът й, защото виждал, че майка му не се чувства добре.

Като причина за състоянието си посочи любовните си отношения с Лео, който стана известен покрай ареста й за притежание на трева.

Само преди ден тя шокира всички, след като обяви: "Тук съм, за да си почина, да ги спра. Най-важното ми е да спра кокаина. Знам какво съм си причинила. Трябва да ме оперират, защото главата ми е пълна с гной и затова толкова ми тече носът. Всичко е от кокаина".

Кака Лара пък беше определена за лицемерна. "Аз обичам да съм ОК с всички", заяви тв водещата. Тя се открои като върл противник на чалгата и не престана да напада двете фолк певици Рени и Емануела.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
5
 
! Отговори
Мен преди 7 години
Отврат.Гледах откъс от това нещо по сутрешните новини на Нова. Мога да кажа само едно - отврат.Това предаване трябва да се забрани със закон.Не е истина какво вменява.Да си *** е достойно, ако си го кажеш.Боже мили.
36
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вече беше извън търпението ми непрекъснато да чета за " неволите " на Бергендорф!Каза и показа повече от достатъчно, прекаленото й натрапване в пространството беше огромна грешка!Да, и млади, и стари имат проблеми от различно естество, но нейните драми и съчувствието на хората няма да й върнат срутения имидж.Начинът е само един: работа, упорита, открита, без реване и " сърцераздирателни изповеди ". И поведение- сценично и лично!
35
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** патки
34
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ирина с коментара си отново показа жлъчния си характер и лицемерие,след като отиде да прегръща Миглена!Ирина доказва ,че с колектива около нея са инфантилни и немислищи хора!
33
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички са един дол дренки - нагли, фалирали, отдавна залезли и застаряващи "звезди". Миглена, която незнайно защо фавортизират, мери с двоен аршин - обвинява Ирина, че си зарязала децата, а не обвинява Емануела, че има бебе на по-малко от 2 години?! Познайте защо - ще я уреди на някоя позиция в тв "Планета".
32
7
 
23
 
! Отговори
Revolution_ преди 7 години
До Анонимен 42Миглена най-много заслужава да спечели пред останалите д.били. Тая Ирина е мега бруталната противна п..ка.....
31
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Revolution_А, появи се и чалга-рокаджия, кеф!
30
12
 
12
 
! Отговори
Revolution_ преди 7 години
Миглена или Емануела (макар, че съм рокаджия и мразя чалгата) трябва да спечелят вип брадър, те изпъкват пред останалите ****айки в къщата.
29
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хубаво е, че хора, които твърдят, че телевизия не гледат, коментират телевизионни предавания!
28
0
 
32
 
! Отговори
просто е преди 7 години
Тези предавания се издържат по следната схема: Фирмата правеща предаването купува телевизионно време , ако предаването е успешно продава на други фирми време за реклама в паузите и събира пари от есемесите на зрителите. При всички случаи приходите трябва да са повече от разходите . За да се спре предаването НЕ ИМ ДАВАЙТЕ ПРИХОДИ, НЕ ПРАЩАЙТЕ ЕСЕМЕСИ.
27
0
 
19
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
След 100 години като си пуснат запис на това шоу,всички ще се...чудят;първо,това какви ВИП-ове се и второ,защо като са някакви ВИП-ове,ги правят за...посмешище.
26
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Перачници за мръсни пари,люпилни за наркомани.Едва ли нямат пръст в това предаване хора свързани с наркодилърството.Едва ли го спонсорират читави и умни хора.
25
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жана Бергендорф си събра багажа и...===...и отиде да смърка.
24
20
 
4
 
! Отговори
лош брадър преди 7 години
И двете са много красиви,но са прецакани
23
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жана има нужда от психолог. И доста дълга терапия. Жалко че Биг Брадър не й я осигури. Защото иначе няма смисъл, какво като не взима вътре, като щом излезе ще се направи на марула. С просто око се вижда, че страда за нещо свързано с миналото й. Тя се опита да разкаже на останалите за детството й, те й се изсмяха. Трябваше да й намерят психолог, а не да пускат в новините че взима кока. Колко от звездите взимат кока? Колко от IT-тата взимат кока? Не е редно тя да е изкупителната жертва.
22
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Телевизия не гледам от 1998 година. Точно през онази година налазиха селенжърите и селенжърките по всички телета които съществуваха тогава. Започнаха да ми промиват мозъка с най различни тъпотии ядосах се взех телето и го хвърлих в кофата за смет. От тогава телевизия не съм гледал. Не съм олиго.рен за да се поддам на някакви новоизлюпени селенжъри които до вчера пасеха кравите и овцете а днес седнали акъл да раздават и да ви казват кои са виповете селенжърски. Простотията почивен ден няма!
21
3
 
30
 
! Отговори
teo преди 7 години
СТИГА С ТАЗИ НАРКОМАНКА ЖАНА, А ПРОКУРАТУРАТА ДА СЕ СЕЗИРА И РАЗСЛЕДВА ВИП БРАДЪР, ЗА ДЕТО ПОДСЛОНЯВА НАРКОМАНИ В КЪЩАТА СИ!!!
20
0
 
13
 
! Отговори
Лара обича да бара преди 7 години
Не бях гледал брадъра от първото му издание до сега. Нищо не сее променило - сценариста явно още не са го намерили от карлуково. Държи се твърдо пред жените, ухажва яко мъжете имам чуство че е гей или женомразец. че и почва да се обяснява що това що онова, ама не било така, ама що мислили така, абе аланкоу постарай се повече *** пъпчив ! А виповете - кой и от къде ги намери тия карантии стари - ретро брадър го кръстете, всички са от миналото - ама по евтинки кво . И лара -ти си *** ***
19
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На Лара децата и дали ги е срам от нея ? Мен би ме било срам.Раждала от различни мъже докато била бременна но иначе много високоморална го раздава.Смрадд е тая ***.
18
4
 
9
 
! Отговори
До чалга преди 7 години
И двамата са придворни на Тиквата, плаща им се за всичко!