Ди Каприо изхарчи $23 млн. за нов дом. Вижте го!

Луксозният имот се намира на метри от плажа в Малибу
28 дек 2016 14:22, Екип на Tialoto.bg
28
Ди Каприо изхарчи $23 млн. за нов дом. Вижте го!
Снимка: lonny.com

Актьорът Леонардо ди Каприо изхарчи колосална сума за ново жилище, съобщи Variety.com. Имотът се намира в Малибу, щата Калифорния.

Малибу е известен като средище на знаменитости. Там живеят Барбара Стрейзънд, Антъни Хопкинс, Бритни Спиърс, Силвестър Сталоун, чичо Чарли Шийн и куп други известни лица. От няколко дни обаче във великолепието на малобройния град се нанесе и Лео ди Каприо.

Срещу сумата от 23 милиона долара Леонардо успя да закупи дома на известния телевизионния продуцент Марк Бюрнет, който продуцира американските аналози на "Гласът" и "Сървайвър". 56-годишният телевизионен експерт с усмивка е  преотстъпил нотариалния си акт, включващ уютна триетажна къща, разгърната върху 1 858 кв.м. жилищна площ, и огромен парцел от 68 декара, в чийто център се намира постройката.

Новата придобивка на Лео има 5 спални, 5 бани, комбиниран кухненско-всекидневен салон, трапезария, социален кът. Отвън гости очакват беседката с дъгообразен диван, джакузито за 8 души, а на 20-тина метра широките си обятия разгръща самият океан.

Луксозната къща е строена през 2004 г., за което предишният собственик е пръснал около 7,2 млн долара. Преди продажбата в имота са инвестирани още средства, насочени към реновирането на постройката.

Подменени са настилките в абсолютно всички помещения. Най-използваният материал за пода е дюшемето от дъб. Баните пък се радват на мраморна облицовка и скъпи фаянсови изделия. Ремонтът не е подминал и стените – те са пребоядисани и освежени в приятни и светли цветове от бяло-кафеникавата гама. Любим цвят на Лео май ще се окаже бледото мляко с какао.

Цялостният облик на къщата е вдъхновен от миналото. През интериора прозира ретрото, композирано обаче с модернистична нотка. Някои мебели са нови, други съблюдават остарелите тенденции, постигайки интересна преходна еклектика.

Вижте новия дом на Лео в галерията тук

Подготви: Александър Градинаров
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
68 декара двор и не видях никъде да са боднали 2 корена домати барем и една леха пипер. Никаквици!
20
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
даже евтино го е взел с постройка това са 68 декара направете си сметката за сравнение в някои от големите ни градове не в центъра декара струва по милион лева.
19
2
 
6
 
! Отговори
Аз пък преди 7 години
Това мога да си го вдигна за няколко месеца с 20-тина хиляди евро.
18
2
 
7
 
! Отговори
Шопо преди 7 години
Прецакал се е... Бараки...
17
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
23 милиона за дървена барака с минималистично, семпло обзавеждане и двор, който не изглежда да е достатъчно голям - за частен парк и дума не може да става!Да не е купил цял горски резерват, който да се простира около вилата му?
16
1
 
9
 
! Отговори
аЛуди преди 7 години
Не са ли много $23 млн. за подобна дървена барака?!Таваните на долния етаж са толкова ниски и подтискащи, че просто няма на къде. Даже и мазе не са изкопали, за да има къде да се скрият, ако духне някой ураганен вятър и отнесе сламената къщичка. Може пък мястото да е скъпо, знам ли. Ама, като гледам е малко местенце и дори басейн няма къде да се направи. Абе имал Лео бол пари дал ги...Леко се е попрецакал, но щом му харесва да се оправя!
15
0
 
5
 
! Отговори
Алди фена преди 7 години
***, вместо да си купи АЛДИ и да осъвършенствата изкуството да гледа тъпо, той със Холивуд и скъпи имоти се занимава :))))
14
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
готина колибка... критикарите - ние, ако погледнете реално в какво живеем? заобиколени отвсякъде, в кутийки с 500 процента надценка на себестойността си, теглим кредити за по 30 години... пича си е изкарал парите и ще си живее и на палатка, ама на плажа, а не в Люлин 10... при нас и плажове за палатка не останаха, тъй че стремете си да постигнете нещо без да хейтвате, някак по - сладък ще стане животът ви... пробвайте, може да ви се хареса
13
1
 
2
 
! Отговори
Gadnqr преди 7 години
Абе пенделеску, пари за къща имаш а заема да ми върнеш не а ? Трите ми милиона къде са а ? Като искаше да си купуваш ковти ти дадох... нали ?!?!?!
12
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като навес за дърва е.
11
2
 
18
 
! Отговори
Пепи преди 7 години
OSB строително - те туй ли струва 23 милиона
10
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако имах тези пари и аз бих ги похарчил за такава къща
9
1
 
4
 
! Отговори
поправка преди 7 години
Чипровският килим е на сн.21
8
1
 
16
 
! Отговори
откровен преди 7 години
Добра е къщурката, не мога да си кривя душата.А най ме кефи на сн.23 .... чипровски килим :)
7
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Еееей, не се научиха тия сащци да не строят на плажа!
6
2
 
21
 
! Отговори
MMM преди 7 години
Това не може да е истина. Цялото това имение е направено от сглобяеми къщи. От тези, дето като ги духне вятъра, отиват в океана. Той си знае...Виж 70 декара на плажа в Малибу е друго нещо. Ама май, по-скоро в това инвестира.
5
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
за тия пари какъв замък щеше да се построи а не дървени бунгала дето тавана им е на 2,40
4
1
 
12
 
! Отговори
Пулицър преди 7 години
Поздравления за избора на снимка! Уцелили сте десетката! Заслужавате Пулицър! Минимум!
3
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
не виждам на снимката нищо, което да струва 23 милиона - дървени бунгала, боядисани в отвратителен зелен цвят.Вътре даже и да са позлатени кенефите - все тая. Освен ако снимката не е на нещо друго, както често правят журналята
2
3
 
31
 
! Отговори
BG преди 7 години
Супер,Аз си боядисах банята с блажна боя,цели 36 лева изхарчих....