След сватбата: Мегaн с нова рокля и пръстен на Даяна

Кралското семейство благодари на всички празнували с тях
20 май 2018 12:34,
35
След сватбата: Мегaн с нова рокля и пръстен на Даяна
Снимка: Reuters

Британското кралско семейство благодари на всички, празнували или гледали сватбата на принц Хари и Меган Маркъл, съобщи Асошиейтед прес.

"Благодарим на всички, който дойдоха в Уиндзор, и на тези, които ни следяха от Великобритания, Общността и света" - написа кралското семейство в Twitter.

Още по темата

Благодарностите бяха разпространени късно вечерта, докато Хари и булката му бяха на частен прием, даван от баща му принц Чарлз, пише БТА.

Дворецът Кенсингтън не разпространи информация за него, но на снимките се вижда че Меган Маркъл, която вече е херцогиня на Съсекс, носи пръстен с голям аквамарин, принадлежал на майката на Хари, принцеса Даяна. Роклята й е бяла, с голи рамене, дело на дизайнерката Стела Маккартни.

Повече от 6 милиона туита бяха пуснати в интернет за сватбата на принц Хари и Меган Маркъл от 22 ч. по Гринуич в петък до 23 ч. в събота , съобщи АФП. В деня на сватбата на по-големия брат на Хари - принц Уилям през 2011 г. броят им беше само 1 821 669.

Най-препращаният туит е на Меган Маркъл като тийнейджърка пред Бъкингамския дворец, заедно с нейна снимка от деня на сватбената церемония.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само Евгени Минчев се интересува от такива новини.
22
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Омаскариха я тая принцеса Даяна. Жалко че беше единствения свестен човек от тея ***. Много удобно я премахнаха.Сега ромката ще й носи пръстените.
21
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
цензурираното е че.хл.ьо
20
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хари, гледай тая амбициозна мацка да не те направи ***.
19
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жалките расистки коментари са ми толкова смешни :)
18
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Снощи стана ли "заварката" ?Ами ако догодина нЕма нищо ...кво прайм? Връщаме ли с рекламация ?
17
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като носи пръстена на Даяна ... да не я застигне "прокобата" ... ??
16
1
 
22
 
! Отговори
Мими преди 5 години
По мое мнение робите влязоха в Бакингамския дворец. Няма лошо . върнаха си го за робството, което им организираха наследниците на англичаните. Речта на падрето бе потресюща- публиката гледаше втрещена. не са очаквали, миличките, такова словоизлеяние - няма ги сладникавите приказки. А иначе, очевидно няма значение кой колко пъти е бил женен и кой нито един път. Това са си техни проблеми, така са решили, така са постъпили. Принцът е с характер . Явно е , че е задължил двореца да приеме избора му.
15
1
 
25
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 5 години
Не го мислете Хари за...будала,той е проучил момичето.Такава му трябва;пробивна,опитна,светска,с международен...опит и си я намери.
14
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лисицата ще си наляга парцала и ще си носи пръстените, дори и Хари да й изневерява или има други пороци. Защото няма друга опция след 1 читава роля на 36 години. Затова е и избрана. И вълкът сит и агнето цяло. Опортюнистка, както и бъдещата кралица. Засега лисицата го раздава майчински загрижена за принца си и го гледа либовно в очичките
13
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи Уилиямс с Кейт са на второ място по власт децата им са на 3,4,5 Хари е на 6 значи когато тя е с Хари хора които са на 7,8 трябва да коленичат пред Хари и Меган. Когато Хари не е с Меган тя се пада на 8 място най последното където никой няма да се поклони на нея същото се отнася за Кейт когато е с Уилиямс хора от 3,4,5,6,7,8 трябва да се поклонят коленичат пред него а когато Уилиямс не е с Кейт тя спада на 8 позиция .
12
4
 
36
 
! Отговори
*** преди 5 години
Лисицата, която пуснаха в кокошкарника. Жал ми е за Хари, но поне ще бъде интересно. Госпожата тепърва ще показва истинстото си лице.
11
5
 
34
 
! Отговори
Челси и Кресида бяха преди 5 години
неомъжени, съвсем млади момиченца, когато започваха връзките си с Хари и в поведението им имаше много момичешки наивитет. Затова бяха толкова силни симпатиите спрямо тях.М. Маркъл, с двата си брака, безбройните си любовни приключения, с по-големия си житейски опит в сравнение с този на Хари и факта, че досега не е раждала, не вдъхва много доверие и надежди. Когато не позира и не е играл фотошопът, физиономията й на снимките е като на застаряваща цветнокожа от гетото. И маниерите й издишат.
10
5
 
33
 
! Отговори
До Анонимен 7 преди 5 години
И аз мисля така относно тази персона.Челси и Кресида бяха много по-подходящи не само защото са по-малки от него на възраст, защото са с добро образование, русокоси, миловидни и с маниерите на неговата класа, но и защото като произход му подхождат. Едната е дъщеря на мултимилионер, а другата - на аристократка и много богат предприемач.Те не отидоха при него за пари.Разделиха се с него, защото не им допаднаха ограниченията на кралския протокол.С тях Хари трябваше да се съобразява.Меган е лисица
9
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 2Ооо, ама ти си бил много наивен.Тепърва ще започнат клюките за по-големи и по-малки гафове, за кръшкачество, любовни афери и други тем подобни :)
8
0
 
38
 
! Отговори
Кари преди 5 години
Хари е чаровен и истински. Дано не се разочарова от Меган. Защото е влюбен и се вижда, че дава всичко от себе си. Някак си, като фалшива изглежда госпожата. И се вижда, че и харесва тази роля. Но има случаи, като този, когато такива булки остават адекватни. Дано,защото Хари не заслужава мръсотии и лъжи.
7
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
5,наивитет ти граничи с глупост! "Пепеляшка" Мегън е успяла да се вреди в Холивуд,където трябва да имаш качества като агресивност,безскрупулност,лицемерие,подлост....за да прередиш убийствената конкуренция. Само наивник вярващ в приказки си мисли,че таланта отваря вратите там! Със сигурност точно тези й качества помогнаха да се стигне и до тази сватба-свръх амбициозна и лицемерна е тази Пепеляшка! Горката добродушна и наивна и използвана Пепеляшка е пълен антипод на този вълк в овча кожа!
6
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всъщност на някой дpeмe ли му за тези настъпани жaби?
5
33
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хубава двойка са. Животът и любовта им са като приказка. Меган като Пепеляшка получи от съдбата принца на мечтите си.А хората обичат да четат приказки.Пък на който не са му интересни да не чете, никой не го кара насила.
4
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз да питам нещо,някой на сила ли ви кара да четете или се правите на интересни,нещо като не ми харесва не го чета.