Новата лента за Агент 007 се падна на Дани Бойл

Даниел Крейг влиза пак в образа на прочутия шпионин
25 май 2018 21:12,
3
Новата лента за Агент 007 се падна на Дани Бойл
Снимка: Rеuters

След като се разбра, че Даниел Крейг отново ще влезе в образа на прочутия шпионин Агент 007, стана ясно и кой ще бъде режисьор на 25-ия филм от поредицата.

Позовавайки се на продуцентите на лентата, световните агенции предадоха, че това ще е британският кинодеец и носител на "Оскар" Дани Бойл.

Снимките за все още неозаглавения нов филм за подвизите на Джейм Бонд ще започнат през декември тази година в лондонските студиа "Пайнууд", като трябва да излезе по екраните на 8 ноември 2019 г. - две седмици след премиерата си във Великобритания - на 25 октомври, отбелязва Франс прес, цитирана от БТА.

Още по темата

В изявлението си продуцентите Майкъл Уилсън и Барбара Броколи описват Дани Бойл, познат с работата си над продукции като "Трейнспотинг", "Беднякът милионер" и "Стив Джобс", като "изключително талантлив".

Сценарият шпионине е поверен на британеца Джон Ходж, с когото Бойл си е сътрудничил за филмите си "Трейнспотинг" и "Трейнспотинг 2".

Дани Бойл е работил с Даниъл Крейг над кратък филм за церемонията по откриването на летните олимпийски игри в Лондон през 2012 г., в който актьорът в образа на Бонд влиза в Бъкингамския дворец, където се среща с кралица Елизабет Втора, припомня Ройтерс.

Dnes.bg припомня, че с хонорара, който ще получи за ролята на Бонд, Крейг ще стане най-скъпоплатеният актьор за една продукция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
2
 
! Отговори
киноман преди 5 години
аз също мисля, че Д.Крейг е най-добрият Бонд - другите бяха прекалено лъскави, прекалено красиви и не дотам убедителни, но пък киното е за забавление, а не толкова за размисли, но е добре и да се научава по нещо.....
2
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най- великият шпионски трилър си остава поредицата за Борн с Мат Деймън. Всичко друго е жалка история.
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
голям мъжкар е ДАНИЪЛ КРЕГ бих искал ако може да направи поне още 20 филма много е приятен за гледане