Силиконът не е на мода във "Фермата", Мариана Маринова аут

Тя загуби битката със Силвия от Несебър
17
Силиконът не е на мода във "Фермата", Мариана Маринова аут
Снимка: Фермата

Силиконът явно няма да е на мода във "Фермата" и тази година. След като селскостопанския живот и битки се оказаха непосилни за Паулина Ванегас, шоуто напусна и Мариана Маринова.

Организаторката на част от силиконовите конкурси у нас загуби дуела от Силвия.

Още по темата
Женският сблъсък бе зрелищен и оспорван, а едната от дамите принесе в болезнена жертва и един от ноктите си. По ирония на съдбата това беше Мариана, която откато е в шоуто дори няма маникюр. Въпреки това тя се раздаде във всички битки, но накрая загуби войната.

В дуела в събота вечер и Силвия, и Мариана влязоха с контузии – едната беше с травма на китката, а другата с ишиасни болки. Блондинката обаче още на старта на предаването обяви, че е най-подготвеният участник, защото е гледала и изучавала всички дуели в предишни сезони.

"Това ми е подарък от Господ. Аз съм благодарна на съдбата, че най-накрая някой ме чу, след хилядите молитви, когато за първи път видях епизод на Фермата и се влюбих в това предаване. Направих си мини арена в блока, в който живеех в Несебър и сега е времето да се извиня за всички комшии за това брутално блъскане и мятане на торбички с пясък", призна Силвия. По време на всички битки тя или обръщаше резултата, или се движеше с косъм преднина.

Двете се представиха отлично и на въпросите от Алманаха, като имаха само по един грешен отговор. В крайна сметка не се стигна до пета битка, тъй като резултатът стана 8:2.

По всеобщо мнение в предаването, Мариана се е оказала голяма изненада за всички. Тя влезе с имиджа на прекалила със силикона госпожа, но представянето й обърна представите на съотборниците й. Маринова показа трудолюбие, скъса се от работа в шоуто и успя да намери общ език с всички, заради което бе изпратена от участниците и водещите с най-топли чувства. Самата тя се разстрои на тръгване и заяви, че е много щастлива.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хората 5 пъти го каза в предаването,че го снимат в с.Дрен,но нали си се написал (Гошо ***),та доказваш тезата,че си ***. Къде толкоз тича тая,че установи че и пречи силикон.Гошо,Гошо!!!!
1
6
 
11
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
Това...текезесарско реалити се провежда в Кривунделово и за това го гледам,на живо.Марияна се представи...добре,но истината за да загуби е,че й...пречеше малко бюста да тича и да се...бори с конкуренцията.Виж,за...другите неща е чудесна.