Кендъл Дженър със секси предложение за Хелоуин

Ето кои са най-добрите й костюми
29 окт 2021 23:00, Дарена Найденова
20
Кендъл Дженър със секси предложение за Хелоуин
Снимка: БГНЕС
Въпреки че последните две години бяха достатъчно страшни и притеснителни, все още сме развълнувани да посрещнем Хелоуин. 31 октомври е времето, в което можем да се превъплътим в любимия си измислен герой и да се разхождаме по улиците в най-фрапиращия си вид без никой да ни съди или да ни се смее. Точно обратното – колкото по-страшен си, толкова по-добре.
 
Понякога обаче Хелоуин може да се превърне в ден, в който да покажем сексапилната си страна и да заложим на най-провокативния си тоалет досега. Жартиерите са позволени, късите поли не се критикуват, а мрежестите потници и блузи са нещо, което ще ви спечели наградата за „Най-красив костюм“. Тъй като през последните години се нагледахме и наслушахме на странни неща, 31 октомври е чудесното време, в което да променим малко тази тенденция и да вкараме нужния сексапил в ежедневието на околните.
 
Ако се чудите какъв точно костюм ще вдигне градусите на партито, ние сме насреща. Взимаме пример от една от най-красивите дами на нашето време, а именно Кендъл Дженър. Като човек, израснал под светлината на прожекторите, тя знае много добре, че трябва да е безупречна в избора си на тоалет независимо дали става дума за ежедневието, червения килим, поява в телевизионно шоу, или Хелоуин. Спокойно можем да кажем, че Кендъл се справя с трудната задача по блестящ начин и затова често се превръща в наше модно вдъхновение.
 
Избираме няколко идеи на Кендъл за секси костюм, които да изпробвате този Хелоуин: 
 
1. Вещица
 
Какво е Хелоуин без една сексапилна вещица? Точно в това се превъплъти Кендъл през 2018 година, когато направи парти 2в1 – отпразнува рождения си ден и Вси Светии. Родената на 3 ноември моделка се облече в черна впита рокля с тънки черни презрамки, комбинирана с дълги до лакътя дантелени ръкавици и голяма черна шапка с пера.
 
Още идеи от Кендъл Дженър ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
6
 
! Отговори
Джендър Кендъл преди 2 години
..... трябва само да не си слага грим и е готова за Хелоин . И да облече нещо, каквото и да е за да не стряска децата с тая "снага" като обитател на Освиенцим .
9
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Коя е тази?
8
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе питам боико Рашков докога ще ги държи тия до девето коляно уж бори корупцията.Боико затягай им колана че са за смях
7
5
 
1
 
! Отговори
Dj Dance mashine преди 2 години
И не забравяйте да си носите дрегер вашия човек в системата знае какво е това може и да е забравил а още нещо държъ да му напомня че каквото мисли нема да стане приятен ден господин корумпиран полицаи
6
5
 
1
 
! Отговори
Dj Dance mashine преди 2 години
Години наред ви търпяхме да ни се качвате на главата от злоба че баща ми е добър човек и ви влачи за носа повече няма да стане след като не може да мислите с главите мислете с каквото искате за едно с другия домоуправител мен не ме интересувате ако имате оплаквания оплачете се на попа може да ви разбере наи добре винаги сме били лоялни към вас докато от ваша страна надали бъдете здрави и по време на пандемия събрания се не правят
5
5
 
1
 
! Отговори
Dj Dance mashine преди 2 години
Уважаеми господа на блока като правите събрания нее ли редно да напишете тема на събранието на вратата и домоуправителя да мине предния ден по етажите за един домоуправител питам.Другите вече са го направили миналата седмица тримата пред гаража с шев домоуправителя от съседния блокУважаеми господа на събрание няма да стъпим докато не ни уважите като хора.Искрено ваш комшия
4
0
 
7
 
! Отговори
ПорЦелан преди 2 години
Мит ли е или не е мит големият Български член?
3
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Коя е Джендъл Кенър
2
1
 
13
 
! Отговори
До 3 преди 2 години
Това го знаем вече наизуст. Кажи сега за тъщата, етървата, свекъра...
1
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
МОЛИМ ВИ СЕ ДА НЕ НИ ЗАНИМАВАТЕ С ГЛУПОСТИ. БЛАГОДАРИМ!