Хавиер Бардем за семейния живот с Пенелопе Крус

За испанския актьор времето е от най-голямо значение
19 дек 2021 11:50, Дарена Найденова
12
Хавиер Бардем за семейния живот с Пенелопе Крус
Хавиер Бардем и Никол Кидман; БГНЕС

За Хавиер Бардем времето винаги е от значение.

Актьорът, който играе американо-кубинската телевизионна звезда Деси Арнас в новия филм Being the Ricardos, знае какво означава да бъдеш едната половина от известно дуо. И като баща на две деца, Бардем споделя за живота си с Пенелопе Крус и тайната им за поддържане на стабилен брак под светлината на прожекторите.

Според актьора, най-важното е да поставяш близките си хора на първо място и да превръщаш техните желания в приоритет. „Когато имаш семейство, трябва да се увериш, че имаш време за него. Това е най-важното нещо, което един семеен човек може да направи“, категоричен е Бардем. Той присъства на премиерата на Being the Ricardos в

Пенелопе и Хавиер са една от най-стабилните двойки в Холивуд. Двамата се женят през 2010 година и имат две деца – 10-годишния Лео и 8-годишната Луна. Освен у дома, Бардем и Крус често си партнират и на големия екран, като досега са участвали в общо пет филма. Всичко започва през 1992 година с Jamon, Jamon, през 2008-а се появява Vicky Cristina Barcelona, 5 години по-късно излиза The Counselor, а през 2017-а видяхме Loving Pablo. Последният им общ филм излиза през 2018 година и се казва Everybody Knows.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник:  Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Официално с Пенелопе, но чат пат смазва и на Никол К. тръбите. Нека му е зле на човека
8
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Снимката е много подходяща!
7
2
 
2
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
До 7. Между marranos,евреи,баски,каталунци,андалус ци,че ако щеш кентаврийци и астурианци вече няма абсолютно никаква разлика. Всичко е смесено и не може да бъде възстановено. Наблегни на факта,че Баязид Втори никога нямаше да може да прекърши Българите,ако ,противно на мнението ти, Католич Крале Изабел и Фернандо не бяха изпрати стотици хиляди евреи към България. Посещавал съм SOS и те сверявам,че не само Изабел,но и Фернандо бе евреин. Друг евреин е Христофор Колумб. Познавам добре Генова
6
1
 
1
 
! Отговори
до 2 преди 2 години
А що се отнася до евреите в Испания до 2019 в продължение на 511 години е било забранено еврейн да получава гражданството и никога не са били добре дошли в Кралство Испания!!
5
0
 
15
 
! Отговори
Някой преди 2 години
На снимката е Бардем, само че с Никол Кидман!
4
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя е в порно ,никакъв актьор не е !
3
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само дето тия на снимката са едни други.
2
7
 
7
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Еврейски брак. Имайки се предвид,че испанците са наследници на Иберия(Евренландия),а не на Вестготия и Келтия. Нищо общо с нас Трако-Келтите. Но що е то еврейският брак? И мъжът и жената се накефват,разрушавайки животите на не евреи и после се съчетават в еврейско семейство. Така е то. Така се случи и с мен. Ралица се оказа Шкеназка еврейка. Роди синът ни Ирник и го възпита да ме мрази. Естествено,че вече не може да бъде мой син.Аз съм Българин,а не змия.
1
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това на снимката не е Пенелопе.Толкова ли е трудно да намерите снимка отговаряща на писаниците ви?