Жена оцеля в пустошта благодарение на кърмата си

Сюзан О'Брайън се заровила в пръстта, за да се стопли
Обновена: 11 май 2015 20:09 | 11 май 2015 20:09, Валерия Белчевска
6
Жена оцеля в пустошта благодарение на кърмата си
Снимка: Reuters, архив

Един погрешен завой коствал на 29-годишната Сюзан О'Брайън дълги часове глад и студ в пустошта. Жената изчезнала по време на 20-километров маратон в Нова Зеландия.

В неделя тя несъзнателно объркала пътя и се оказала изгубена насред нищото. Сюзан разказва, че била сигурна, че ще умре в дъждовната нощ.

Облечена само с дрехи като за маратона - твърде тънки, за да й помогнат да се стопли на силния вятър, тя оцеляла, като се заровила сама под пръстта и се хранила с кърмата си.

"Продължих да трупам кал върху себе си и всеки път, когато чуех нещо, започвах да викам: "Помощ!". Едно нещо ми помогна - кърмя бебето си и все още имах малко от кърмата в шише, защото си мислех, че по време на маратона това ще ми даде енергия", сподели тя.


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Преводач преди 5 години
Май трябва преводач smh.au/world/lost-runner-survives-in-bush-by-drinking-her-own-breast-milk-20150511-ggypqs.html
3
3
 
5
 
! Отговори
=== преди 5 години
Аз обичам юнашко мляко
2
3
 
8
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 5 години
Ей за това не ходя на...разходки в Нова Зеландия.Току виж жена ми ме...изтървала и съм се загубил в пущинаците,а и не понасям калта,че да се заровя в нея.
1
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Basi! Това е неспортсменско, бе! Сега организаторите на маратона да я накажат, че е носила нерегламентирани хранителни вещества!