5 трика да спестите по време на шопинг

Осведомете се добре за всички намаления и отстъпки
5 мар 2017 16:38, Екип на Tialoto.bg
5
5 трика да спестите по време на шопинг
Снимка: архив, Reuters

Един от най-успешните маркетингови трикове за продажби са промоциите, намаленията, разпродажбите. Те вече не се подчиняват на сезон или празник, хората свикнаха да търсят именно продукти, които по някаква схема са намалени. Все повече хора започнаха да пазаруват онлайн неща, които преди взимаха само от магазините.

Изкушението нарасна многократно, защото вече не се налага да влезеш в мол, за да те залеят куп дрехи аксесоари и обувки – онлайн рекламите под различни форми за навсякъде.

За съжаление обаче, малцина може да се похвалят с по-високи заплати и дебел портфейл. Затова е полезно да знаете как да пазарувате "разумно"! Ето няколко начина да пестите пари, докато се отдавате на изкушението:

1. Вземете купони, промо кодове от Google

Може директно да потърсете онлайн дали някоя марка в момента предлага такъв тип намаление. Влизайки в някой онлайн магазин или сайт на моден бранд, огледайте внимателно целия хоумпейдж, за да видите дали някъде няма подобна опция.

2. Оставете си мейла за известия

За някои подобни уведомления са досадни, СПАМ. Но пък в седмичните/месечните известия получавате ценна информация за промоции, намаления, нови продукти и често именно чрез тези "нюзлетъри", получавате персонален код/талон за намаление.

Вижте още 3 трика за спестяване в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимна преди 7 години
Не съм особена почитателка на моловете. Ако си харесам нещо, купувам.
4
1
 
2
 
! Отговори
Един българин преди 7 години
Е че то на мене трикове ли ми трябват, за да пестя по време на шопинг???Що за безумни идеи?Просто си купувам това което ми харесва и което искам да си го купя.Ако нещо не ми харесва или нямам нужда от него - не си го купувам! Какъв е проблема?Може би това се отнася за някои жени, не знам.Явно да дадеш пари на някои жени е все едно да дадеш на луд картечница...
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Струва реално 20лв.,но е на промоция от 19.99ст.
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
7 miNahranete se dobre predi da idete na shoping,shte spestite izlishni pari za produkti
1
0
 
2
 
! Отговори
6-трик преди 7 години
Шести трик: Не ходете в молове! За същото време в кръчмата ще похарчите 10 пъти по-малко пари! Тоест, ще сте спестили 900%!