Зодиите зад волана... Кой е пълна трагедия?

Вижте на кой не му се отдават шофьорските умения
25 мар 2018 13:30,
15
Зодиите зад волана... Кой е пълна трагедия?
Снимка: Pixabay

Какво означава лош шофьор? Те обикновено са твърде напористи и агресивни, а същевременно нямат достатъчно добра преценка за пътната обстановка, или пък са ужасно разсеяни.

Вече разбрахме кои зодиакални знаци са най-добрите шофьори, а сега ще видим и кои са най-лошите:
 
Овен
 
Овните са редовни участници в ПТП. За тях сякаш да предизвикат катастрофа не е нещо особено лошо или страшно.
 
В кръвта им е да влизат в конфликти и да изпадат в крайно агресивни настроения, затова Овните са на първо място сред най-лошите и най-опасни шофьори.
 
Огнената природа на знака го кара да се бори задължително за първото място – те непрестанно засичат другите участници в движението, изпреварват на най-неподходящи места и карат с несъобразена скорост при опасни условия.
 
Риби
 
Рибите са толкова непрактични, че за тях да съобразят ситуацията на пътя адекватно си е цяло изпитание.
 
Те са отнесени в разни мисли и разсъждения и се разсейват ужасно лесно. Движенията и поведението на останалите пътници в колата лесно ги разсейва, да не говорим какво става, когато видят нещо интересно покрай пътя.
 
Понякога Рибите проявяват твърде голяма толерантност и са в състояние да набият спирачки, за да пропуснат пешеходец, който дори не очаква да получи предимство, тъй като пресича неправилно, без да съобразят, че могат да предизвикат катастрофа с колата зад тях.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ее чак пък Овните да са най-лошите шофьори...не съм много съгласна :) Изобщо ....много глупава класация. Не може да се съди по зодията колко опитен шофьор си.
12
0
 
5
 
! Отговори
123 преди 6 години
ХАХАХАХАХАХА Пълни глупости. И на колегата за близнаците не съм съгласен. Всичко си е до талант, възпитание и практика. И малко късмет не е излишен. Има хора които хич не стават, независимо от зодията. Има и такива които на 15 паркират на баща си тира по-добре от него самия (лично съм виждал такъв случай).
11
16
 
11
 
! Отговори
БЛИЗНАЦИ преди 6 години
По-калпави шофьори от БЛИЗНАЦИТЕ не познавам! И жени и мъже! Жена ми я учиха двама инструктори и аз - да кажем че съм състезател-любител! Е тва нещо - жена ми, няма научаване, сече завоите напряко, изобщо не знае къде се намира! иначе е много агресивна, кавгаджиика, много тестостерон има ама не става и това е!
10
2
 
11
 
! Отговори
Ъ... преди 6 години
До Джиджа. Ама какво говориш, разбира се че са тъпни. Аз съм зодия Овен, от 25г съм шофьор и нямам ПТП, засега, дай боже да нямам. Карам внимателно, никакви агресии, никакво засичане или отнемане на предимство. Пишат си тук, колкото да не заспят!
9
1
 
7
 
! Отговори
Shark преди 6 години
А вие, които пишете, т.е. преписвате, подобни нелепости, каква зодия сте? ***-ло-..ум-н-ик ли?
8
8
 
7
 
! Отговори
Кой, кой преди 6 години
Зодията няма значение, пълна трагедия са шофьорите без Y-хромозома :)
7
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едни от най добрите състезатели в моторните спортове са риби . Много от тях са световни шампиони . Как автора е стигнал до тези велики зодиакални умозаключения не знам ! Има статистика достъпна за всеки . И между другото съм Везни !!!
6
2
 
3
 
! Отговори
Hahahah преди 6 години
Skorpionaaaaaaaaaaaaaa!!!!
5
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Познавам много от тези зодии които са упоменати и не съм забелязал да шофират така както са описани. Всичко се свежда до човека и характера а не до някакви си зодии. Кой е този дето вярва в зодии врачки гледачки баячки и тем подобни сатанински изчад.ия? Всички тези ще горят в ада това да им е ясно. Да некажат после ама ние незнаехме? Да сте знае ли бе кво ви е пречило?
4
6
 
7
 
! Отговори
арести за терористи преди 6 години
Досега е болен вече над 9 години..Следят го през лична карта.НАглите престъпници от МВР и КАТ спазват нагло престъпни незаконни проекто решения прокарвани с измама и корупция през доказано престъпния парламент " ЦАчева"Там тия от ГЕРБ гласуват под строго наблюдение винаги за за всичко подадено....ИМА ОБАче ВЪрховество на ЗАКОНА.АКО ОСНовния закон ЗАБРАНЯВА - не може нагло престъпна банда да го променя вкл в парламента командван от Цветанов.
3
12
 
5
 
! Отговори
ЛИквидация на КАТ преди 6 години
Синът ми бе отличен студент добър без нарушения водач.ДОбре изучил закона за движение по пътищата .ЗАКОНА Забранява движението с включени фарове денем освен в случаит ена намалена видимост.Синът ми спазва закона.Спират го униформени терористи от МВР маскирани уж като катаджии и му пишат нагло престъпнен фиш че не уврежда земята и въздуха включени фарове денем.Два фиша последователно.СИнът ми заболя от зомби техника.Правя проучване - залепени зомбиращи холограми на фишовете .
2
4
 
11
 
! Отговори
Ликвидация на КАТ преди 6 години
Пълна трагедия са престъпниците от КАТ И техните манипулатори.
1
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нещо по тъпо, защо не написахте?