Зодиите, които привличат парите и забогатяват

Как са свързани парите и астрологията
28 юни 2019 23:00, Екип на Tialoto.bg
6
Зодиите, които привличат парите и забогатяват
Снимка: Pixabay

Според изследване на сайта CareerBuilder.com, представителите на зодиите Телец, Скорпион, Лъв и Рак имат най-голям шанс да натрупат богатство.

Парите са свързвани с втория и осмия астрологически дом, които са управлявани от Телец и Скорпион, съответно, така че не е изненада, че тези две зодии са началото на списъка с потенциални милионери.

А ето и кои зодии имат най-голям потенциал за забогатяване:

1. Телец

Хората от тази зодия са склонни да се стремят към най-красивите и рафинирани продукти, които парите могат да купят. За да могат да си позволяват възможно най-луксозния начин на живот, те са готови да работят упорито като имат усет за това от къде ще дойде печалбата. За тях бедността е абсолютно неприемлива. Истинският Телец чувства необходимост да трупа и управлява пари, а и както вече казахме, има нюх за това. Повечето представители на тази зодия достигат едно високо ниво на комфорт, сигурност и стабилност в живота.

2. Скорпион

Хората от тази зодия, също като Телците искат да водят един хубав, презадоволен начин на живот. Представителите на Скорпион искат да притежават най-бързата кола, най-скъпото шампанско и да ходят на най-екстравагантните ваканции, но не за друго, а заради самото емоционално преживяваме, които тези неща ще им донесат. Скорпионите имат вроден инвестиционен инстинкт и добри възможности в търговията и бизнеса. Освен това са много амбициозни.

3. Лъв

Всеки типичен Лъв се нуждае да бъде забелязван и обожаван, а това става най-лесно, ако той има солидна банкова сметка. Именно това вдъхновява хората от тази зодия да се стремят към големите пари. Лъвовете също са склонни да харчат за скъпи дрехи, за пищни вечери и за щедри подаръци, които да галят егото им. Една от тайните на хората от този знак са техните вродени лидерски способности, които им проправят път към върха.

Зодия Лъв е Франсоа Пино - собственик на компанията Kering (притежава марките Alexander McQueen, Balenciaga, Brioni, Gucci, Puma, Saint Laurent Paris). Състоянието му се оценява на 13 милиарда щатски долара.

Вижте кои са останалите зодии, привличащи парите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От всички мои познати, които са от тези зодии, има само един единствен Телец, който най-напред е сключил изгоден брак още през соца, а после е успял доста да се замогне чрез похватите на хитър кариерист и политически хамелеон.Сред познатите ми от останалите 4 изброени зодии са сравнително добре материално (в смисъл, че не мизерстват) само някои и то благодарение на родителите си или на брачните си половинки.