Новолуние в Скорпион. Какво да очакваме?

Точно след местните изборите, стартира трансформация
27 окт 2019 17:25, Иванка Гъркова
7
Новолуние в Скорпион. Какво да очакваме?
Снимка: pexels.com

Случайност или не, точно след деня за гласуване на местните избори, у нас ще настъпи новолуние в Скорпион. Точно в 05:39 часа на 28 октомври, стартира мощна трансформация, която ще ни донесе стрес и напрежение.

На много хора новолунието ще донесе ново начало – точно в понеделник, който е първият ден от седмицата. То няма да бъде поставено лесно, защото Меркурий забавя хода си и в края на месеца става ретрограден. Въпреки това, не бива да се тревожите – ако работите по-усилено и направите някои промени в своя начин на мислене и поведение, ще пожънете успех.

И тъй като пълната луна ще бъде в знака Скорпион, 28 октомври ще премине гладко за представителите на този знак. Но за останалите положението няма да е същото. От една страна те трябва да бъдат по-смели и да действат, за да осъществят плановете си, но от друга ги очаква неуспех и разочарование.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
0
 
! Отговори
ikar преди 4 години
До Кажети ;))2 седмици след новолуние идва пълна луна и пак се пада в зодия Скорпион. Това е идеята на края на статията, но е написано малсо неясно.
5
0
 
7
 
! Отговори
Кажети ;)) преди 4 години
ко шъ праим последно: пълна ли ша бъди новата луна на 28 - ми, новолуние ( вж. последния абзац в текста- снимката няма да я гледаме),или нормалното. новолуние? Или голям прожектор шъ свети точно откъм скорпиона и ще имитира пълнолуние, та да заблуди всички останали, та само на него да му фърви, пък на другите - не! ...Ко шъ правим ний, останалити, без пълнолуние по новолуние? ( (Ох, обърках са!)А? ;)))?
4
0
 
4
 
! Отговори
"ПЪЛНА" преди 4 години
ли е луната на 28- ми ??? Ха-ха ;0 !!!
3
1
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
говорят за НОВОЛУНИЕ,а на снимката някакво.."ПЪЛНОЛУНИЕ",и то,като се вгледа човек,НЕ Е на НАШАТА Луна!!!!!!!..И най-простия ще се запита:..-"Ама тия дето списват тотални неграмотници ли са,или просто играят по нечия свирк?"..
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И при мене нищо.
1
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абсолютно нищо.