Кои зодии най-бързо забравят бившите си партньори?

За тях няма връщане назад
17 авг 2020 19:00, Дарена Найденова
7
Кои зодии най-бързо забравят бившите си партньори?
Снимка: Pexels

Позната ли ви е следната ситуация: Петък вечер е, а вие сте навън с приятели. Вече сте необвързани и се наслаждавате на мига. Тъкмо сте започнали да се забавлявате и да празнувате настъпването на уикенда, когато бившето ви гадже ви изпраща съобщение. Иска отново да се срещнете, дори и само за една вечер.

За някои връщането при старата любов е напълно безобидно. За други обаче това ще причини още повече болка и съжаление, отколкото една импулсивна прическа в домашни условия. Ако вие спадате към втората графа, най-вероятно сте един от зодиакалните знаци, които никога не биха започнали наново вече приключила връзка. Предпочитате да продължите напред и да оставите някои хора в миналото.

Колкото и да сте били щастливи преди, краят на взаимоотношенията ви е показал, че трябва да направите промяна в себе си и да не позволявате да бъдете третирани както преди. Затова предпочитате да изхвърлите телефона си, вместо да отговорите на едно късно съобщение, изпратено от бившия.

Ето кои зодии никога няма да се върнат при бившата любов

Овен

Овните са приятелски настроени и добродушни хора, докато не започнете да ги ядосвате. Когато някой се опитва да им направи мръсно, представителите на този знак няма да се поколебаят да се отърват от този човек. Егото на Овена е много по-крехко, отколкото си мислите, така че дори когато връзката е приключила по приятелски, той вече не проявява любовен интерес към вас.

Вижте Лъв, Козирок или Везни са другите, които няма да се върнат при бившите, вижте още в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: астрологиязодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
14
 
! Отговори
,,, преди 3 години
" Вижте Лъв, Козирок.. " , а вие вижте някой учебник по български и литература.
1
0
 
3
 
! Отговори
нова изгора преди 3 години
независимата коя зодия е ?!