Седмичен любовен хороскоп за 2 – 8 ноември

Комуникацията започва да става по-ясна
0
Седмичен любовен хороскоп за 2 – 8 ноември
Снимка: Istock

Новолуние във Везни, Меркурий също се насочва към този знак и това определено ще направи любовния ни живот по-интересен. Комуникацията започва да става по-ясна, ще намираме и търсени отговори, ще взимаме решения. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Планетата на любовта Венера се движи през вашия сектор на партньорствата, но и Меркурий ще се окаже в същата област на вашата диаграма. Това е доста добра индикация, че докато следвате сърцето си, ще правите верния избор по отношение на всякакви въпроси свързани с любовта на този етап. Благодарение на Венера ще имате повод да се почувствате добре, дори и в началото да няма индикация за такова нещо. Това важи както за обвързаните Овни, така и за тези от вас, които нямат половинка, но имат обект на желания. Дайте си време и оставете нещата да се случват. Въпреки това, може да чуете съвет от близък относно вашия любовен живот.

Телец

Ако досега сте се чувствали объркани дали да продължите да флиртувате с някого, с когото работите, тази седмица ще можете да претеглите плюсовете и минусите. Това е добре, защото може да се окаже, че се движите в заблуда. Не е задължително разбира се. Движете се предпазливо през събитията, докато не получите знак, че емоциите са взаимни. Любовният живот на обвързаните представители на зодията ще бъде приятен и вълнуващ.

Близнаци

Любовният ви живот е напът да продължи да се развива динамично, вълнуващо. Меркурий, който е вашата управляваща планета, ще окаже влияние върху вашия сектор на романтиката. Ако стара любов е напомнила за себе си или сте имали друг вид любовно объркване, сега ще ви стане ясно как трябва да действате. Също така си припомнете събитията, които се случиха миналия месец около новолунието на 16 октомври. Някакъв потенциал свързан с тези събития ще се „събуди“. Също така, ако сте били разочаровани от някакво закъснение или трудност в общуването с определена личност, сега нещата ще започнат да се подобряват. Венера също ще ви помага, Близнаци, дори и да си имате вече половинка.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 


0
Още по темата: романтиказодии и любов
Още от Ако щете - вярвайте
5 начина да привлечете положителни хора в живота си
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари