Седмичен любовен хороскоп за 16 – 22 ноември

Разочарования за Близнаците
Обновена: 16 ное 2020 13:01 | 16 ное 2020 13:00, Михаела Лазарова
6
Седмичен любовен хороскоп за 16 – 22 ноември
Снимка: Istock

През тази седмица може да не получаваме това, което ни се иска в любовта. Или поне не веднага, което може да ни разочарова. Възможно е да сме по-песимистични по отношение на настоящата си романтична ситуация. Венера влиза в знака на Скорпион и любовта ще се превърне в интензивно изживяване. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

В началото на седмицата тези от вас, които изпитват трепети към определена личност, може да почувстват, че никога няма да имат романтична връзка с този човек. Съобразете се със ситуацията, в която се намирате. Не унивайте, но и не пришпорвайте събитията. Тези от вас, които вече си имат любим човек, ще наблегнат на комуникацията и романтичните мигове.

Телец

През по-голямата част от седмицата Телците може да се чувстват изключително мрачни, относно перспективите си в любовта. Сякаш вие сте тези, които полагате повече усилия, а не ви достига взаимност с човек, към когото изпитвате силни емоции. Ако определени взаимоотношения не вървят е време да се замислите дали има смисъл да продължавате да се борите за тях. В края на седмицата Венера ще се намеси и ще помогне за постигането на повече хармония и интензивна дълбочина на връзката между вас и друг човек или партньора ви, ако имате сериозна връзка.

Близнаци

Близнаците няма да бъдат удовлетворени от любовта тази седмица. Ако изпитвате емоции към някого, може да се почувствате отхвърлени. Тази личност най-вероятно търси повърхностни взаимоотношения и това ще ви накара да осъзнаете, че не е подходяща за вас. Или пък ако се срещате с някого, вероятно любовните емоции са започнали да не ви носят приятни и изживявания и двамата да решите, че е време да прекратите взаимоотношенията. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Ковидоскоп преди 3 години
Внимавайте с ластика на маската, да не ви изплющи.
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
не сме зодии