Кога е идеалната връзка за брак за различните зодии?

Единствено за Скорпиона няма такава
21 яну 2021 22:11, Екип на Tialoto.bg
1
Кога е идеалната връзка за брак за различните зодии?
Снимка: Pixabay

Всички търсим партньор за цял живот, а някои започват да се оглеждат от доста ранна възраст. Според астролозите за всяка зодия има оптимални години, в които да встъпят в брак.

Овен – под 25 години

Овните са много нетърпеливи дори ако трябва да изчакат една допълнителна минута. Ето защо те вземат толкова важни решения незабавно и са готови да завържат възела само няколко месеца след срещата с бъдещия си партньор. Звездите обаче препоръчват да изчакате малко и да се уверите, че чувствата ви са истински.

Телец – 30 години

Телецът взима бавно важните решения, но пък са твърди в избора си. Освен това те вярват във вечната любов и са чакали перфектния партньор достатъчно дълго. За тях най-добрата възраст за сключване на брак е някъде около 30 години.

Близнаци – 35 години

Представителите на този знак обичат партньорите си, но обичат себе си още повече. Те мразят скуката и ако партньорът им не е готов през цялото време за нови приключения и забавления, тогава пътищата им лесно могат да се разделят. Ето защо Близнаците много често имат зад гърба си няколко брака. Но ако искате да се ожените веднъж завинаги, тогава е по-добре да изчакате, докато навършите поне 35 години.

Рак – 23-25 години

Бракът е нещо свято за Раците, които започват да мислят за семейство от много ранна възраст. От друга страна им е трудно да напуснат дома на родителите си, което значително усложнява личния им живот. Оптималната възраст за сватба на представители на този знак е 23-25 години.

Лъв – 38-41 години
Ако с Лъва се отнасят като с крал, много скоро ще се стигне до узаконяване на връзката. Търсенето на такъв перфектен партньор обаче отнема много време. Ето защо най-вероятно е да сключат брак между 38 и 41 години.

Дева – 21-29 години

За Девите най-важното е кариерата, но се случва много бързо да намерят подходящ партньор до края на живота си. Ако той или тя са готови да почакат, тогава трябва да сте готови за всичко. Оптималната възраст за брак е 21-24 или 27-29 години.

Вижтекога е подходящо да сключат брак представителите на останалите зодии в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: бракастрологиязодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако лъват е малко по стар от 41 имали шанс да го вземе Неков баба но около същите години