Седмичен любовен хороскоп за 22 – 28 март

Меркурий се среща с Марс, а това може да доведе до спорове с любимия човек
22 мар 2021 09:34, Михаела Лазарова
0
Седмичен любовен хороскоп за 22 – 28 март
Снимка: Istock

Очаква ни динамична седмица в любовта. Меркурий се среща с Марс, а това може да доведе до спорове с любимия човек. Ако има възможност ги отложете за следващата седмица. Хубавото е, че Слънцето ще огрее Венера в знака на Овен, което ще балансира любовния ни живот и може да ни донесе хубави емоции. Вижте повече за вашата зодия в любовния ни хороскоп.

Овен

Обвързаните представители на зодията трябва да внимават какво говорят на любимия човек, за да не съжаляват. Най-вероятно това е свързано с тайна, която по-скоро бихте запазили за себе си. Затова бъдете внимателни. Прекрасната връзка Слънце-Венера във вашия знак ще ви направи още по-привлекателни. Ако нямате любим човек до себе си, ухажори няма да ви липсват. Тази седмица се очаква и пълнолуние, което ще окаже влияние на партньорския ви сектор и означава промяна във връзката.

Телец

Обвързаните Телци, както и тези, които скоро са започнали взаимоотношения, ще се чувстват невероятно по отношение на любовта, ще задълбочат връзката си. За необвързаните има вероятност да срещнат интересна личност на необичайно място. Бъдете отворени.

Близнаци

За необвързаните Близнаци е добре тази седмица да слушат и да гледат повече. Възможно е някой от близкото ви обкръжение да ви загатне, че изпитва емоции към вас. Определено ще ви бъде интересно и е възможно да се впуснете във флирт. Пълнолунието във вашия романтичен сектор може да доведе до разпад, ако вече се срещате с някого и нещата не вървят добре. Но ако има хармония между вас, отношенията може да се задълбочат. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари