Венера в Телец - какво да очакват зодиите?

Много романтичен период
16 апр 2021 22:30, Ивета Иванова
17
Венера в Телец - какво да очакват зодиите?
Снимка: Pixabay

 Планетата на любовта и красотата Венера влезе в знака на Телец на 14-и април. Това значи, че ни очаква много романтика, спокойствие, време, което да посветим на себе си и да се поглезим. Венера ще е в знака на земния Телец до 8-и май и сега е времето да се фокусираме над изграждането и заздравяването на връзките, бавно, но по стабилен начин. Чакат ни много наслади. Ето прогноза за всяка зодия, според американския "Cosmopolitan".

Овен
 
Ключът е да поставят себе си на първо място. Да излязат сами, но да си прекарат чудесно, да започнат да се обичат отново. Да поемат нещата само в свои ръце, да не търсят постоянно одобрение и обич от партньора, а да направят нещо за себе си - нещо, което винаги са искали да направят и ще им донесе щастие.
 
Телец
 
Сега е времето да блеснат. Ако харесват някого отдавна, този човек ще им обърне внимание. Имат много ухажори, които ще искат да ги опознаят и в спалнята, и извън нея. Телците ще са изключително привлекателни и съблазнителни през периода. Да обновят гардероба си, да експериментират с грима. До май месец ще осъзнаят кой човек си струва цялото им внимание и цялата им енергия, да не прибързват.
 
Близнаци
 
Любовта към себе си е лекарството, което ще им помогне да преминат през трудностите. Ще осъзнаят, че да пуснат някого да си отиде или да се разделят с нещо, е много по-лесно, отколкото да чакат и да продължават с нещо, което вече е изчерпано; да се питат в каква позиция се намират. Нека пуснат страховете, хубаво е да започнат отначало.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари