Сезонът на Лъва - какво да очакват зодиите?

Ето прогноза
27 юли 2021 22:39, Ивета Иванова
4
Сезонът на Лъва - какво да очакват зодиите?
Снимка: Pixabay

Сезонът на Лъва е тук. Той продължава от 23-и юли до 22-и август. Това значи, че ни очаква много страстен, наситен със събития и емоции период, тъй като Лъвът е огнен знак.

Другите огнени знаци Овен и Стрелец също ще имат вълнуващо лято, а неподвижните знаци Телец, Скорпион и Водолей ще се изправят пред предизвикателства. Ето какво ви чака, според американския "Cosmopolitan".

Овен

Любовта е във въздуха! Сезонът на Лъва им носи още повече романтика, секс и забавления. Ще имат много повече късмет и ще им върви в любовния и сексуалния живот. Чакат ги много събития и периодът ще е динамичен за тях. Нека се забавляват, само да не са прекалено безразсъдни.
 
Телец
 
Животът вкъщи е техен основен приоритет сега. Нека подредят, разчистят и реорганизират някои неща. Да създадат по-силна връзка със семейството. През периода трябва да си починат, да релаксират и да се свържат с корените си.
 
Близнаци
 
Ще са още по-бъбриви през сезона на Лъва. Имат дар слово и ще го развият още повече. Независимо дали ще са повече със стари приятели или с нови хора, вниманието ще е фокусирано върху тях. Нека флиртуват, да казват шеги, да изразяват мнението си. Хората искат да чуят гласа им.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
2
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Сезона на дините.... страст на кристали