Седмичен любовен хороскоп за 20 - 26 март

Очаква ни новолуние в Овен
20 мар 2023 09:38, Михаела Лазарова
1
Седмичен любовен хороскоп за 20 - 26 март
Снимка: Istock

Очаква ни една значима седмица. Новолунието в Овен е сигнал за нов старт за всички представители на зодиака. Време е романтиката да се възроди, но ще бъдем и много смели. Към края на седмицата Плутон пък влиза в знака на Водолей. Това означава, че може да има повишаване на онлайн запознанствата, тъй като Водолеят е знак на иновациите, на технологиите. В създаването на връзки ще търсим или забавление, или емоционално свързване.
Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Скъпи Овни, новата седмица обещава вълна от страсти, под влиянието на която представителите на огнената зодия ще предприемат смели и рисковани действия. Звездите ви съветват да разрешите трудни житейски ситуации, за да постигнете щастие в личния си живот. Разбира се ще се наложи да положите усилия и да направите някои жертви. Ако сте наистина влюбени, тогава ще успеете да преодолеете всякакви препятствия.

Изберете си число и вижте какво ви очаква в любовта според зодията

Телец

Родените под знака на земния знак определено ще искат да прекарват повече време в компанията на любимия си човек и да запазят емоциите си само за тях, без да споделят на другите за личния си живот. Това ще донесе на връзката ви само позитиви, ще успеете да се отпуснете в компанията на партньора си и да задоволявате желанията си, да си споделяте. Но новата седмица ще бъде успешна и за необвързаните Телци. Възможно е да имате ново и вълнуващо запознанство.

Кои са най-добрите секс пози според зодията ви?

Близнаци

Обвързаните Близнаци, които планират да проведат сериозен разговор с партньора си, не бива да го отлагат. Споделете всичко, което тежи на душата ви и определете бъдещата перспектива на взаимоотношенията ви. Бъдете внимателни и не си създавайте конфликти, а намерете точния тон на комуникация. Помислете дали наистина искате да бъдете с този човек. Търсещите с любовна ще имат приятни емоции на любовния фронт.

Рак

Звездите са ви подготвили доста изпитания, що се отнася до любовта, Раци. Възможно е да възникнат конфликтни ситуации с любимия човек, които могат да прераснат в по-сериозни конфронтации. В същото време интуицията ще ви помогне да се отървете от проблемите в отношенията и да спрете навреме. Оставете партньорът ви да изпусне парата и да говори. Помирението помежду ви ще настъпи и ще се радвате на повече хармония. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Макар трудно да се намираме, все си оставаме свързани.